*Nettavisen* Nyheter.

Fra tigging til selging

Da Trond Stanley Sæthre (41) hørte om det nye magasinet, var han skeptisk. Men nå synes 41-åringen prosjektet har gått over all forventning.

Oslo Sentrum: I 1982 satte Haugerud-beboeren,Trond sitt første heroin-skudd. Siden den gang har han fått penger til livets opphold ved å sitte med en kopp på et hjørne på Grensen og tigget penger av mennesker.
Men da han hørte om =Oslo var han likevel ikke fra seg av begeistring.
- Jeg var skeptisk. Jeg har investert penger i så mye som ikke har fungert tidligere, men dette har gått over all forventning, smiler 41-åringen som ikke har telling over hvor mange magasiner han har solgt.
- Jeg begynner når det passer meg, men jeg blir nok neppe rik av dette. Rik blir jeg aldri. Det eneste jeg er rik på er erfaringer, fortsetter Trond.
Haugerud-mannen mener det nye magasinet vil føre til mindre stjeling og kriminelle handlinger.
- Det må bli en avbelastning for politiet. Nå trenger man ikke lenger stjele for å få penger. Det er enklere å få penger ved å selge bladet. Folk som aldri ville gitt meg et øre når jeg tigger, stopper nå og kjøper bladet av meg. Det er annerledes nå. Folk ser annerledes på meg noe. Nå får de noe tilbake.

Det er annerledes nå. Folk ser annerledes på meg noe. Nå får de noe tilbake.
Trond Stanley Sæthre

Annonsebilag