RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra tre til seks på linje 2


T-banens linje 2 mellom Hovseter og Majostuen har halvert kapasitet mens strømnettet oppgraderes.
T-banens linje 2 mellom Hovseter og Majostuen har halvert kapasitet mens strømnettet oppgraderes. Foto: arkivfoto
De reisende må for tiden nøye seg med halvert kapasitet på linje 2 mellom Majorstuen og Hovseter. Slik blir det frem til midten av september.

HOVSETER: Svakheter i strømforsyningen fører til at strømforsyningen langs sporet i begge retninger må oppgraderes. Denne strekningen har vært utsatt for en del strømbrudd i år.

– Vi er nødt til å få gjort denne oppgraderingen nå. Å få strømstans under vintersesongen ønsker vi slett ikke, sier kommunikasjonssjef Bjørn Rydmark i Oslo T-banedrift.

En leser uttrykker overfor Akersposten stor frustrasjon over den halverte kapasiteten. Til tider har det vært svært trangt om plassen i vognene. I stedet for seks vogner, kjøres det nå med tre.

– Vi beklager ulempene det får for våre reisende. Frem til september må de smøre seg med tålmodiget. Når arbeidet er ferdig får vi en vinter med god og trygg strømforsyning, sier Rydmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere