RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fra VIF til NIF

Trener Rikard Vestre har tatt med seg en rekke unggutter fra Vålerenga til Nordstrand. Men Kjetil Rekdal kommer ikke.

Nordstrand: Jeg har nylig pratet med Kjetil, og han får ikke lov av Vålerenga til å spille for oss denne sesongen. Synd, for han ville vært en stor motivator for alle de unge spillerne våre, forteller Rikard Vestre.
Det har vært snakk om et aldri så lite comeback på banen for Rekdal med Nordstrand. I stedet må Vestre satse på at laget, som har en gjennomsnittsalder godt under 20 år, klarer overgangen til seniornivå og 3. divisjon.
I fjor spilte Nordstrand i 4. divisjon - rykket ned - men overtar Mercantiles plass i 3. divisjon. Allerede i fjor vår ble det forberedt et samarbeid mellom de to klubbene, men det endte med en divisjonsdonasjon. Mercantile har gått over i historien. NM-vinneren fra 1907 og 1912 ble 102 år gammel. Nå skal Nordstrand kjempe videre.

Må ta ansvar

Vestre er litt usikker på hvordan det unge laget vil klare seg.
Vi ønsker å stabilisere prestasjonene til de unge håpefulle, og mikse det med litt fadderaktig rutine. Jeg har vært så heldig å trene mange av disse talentene under tiden i Vålerenga. Nå må de bli voksne fortere enn de kanskje hadde trodd, om vi skal hevde oss i avdelingen. På sikt er vi et spennende lag som vil spille ambisiøs posession-fotball. Fotball skal være underholdning! sier han.
Søndag reiser troppen til en fire dagers treningsleir i Höganäs, like utenfor Helsingborg. Her skal de også spille mot et lokalt 3. divisjonslag. Nordstrand serieåpner hjemme mot Fet mandag 24. april.

Er det viktig med en god start for dere?

Ja, helt klart. Starten vil være viktig for oss. Over halvparten av spillerne debuterer i 3. divisjon, og vi er avhengig av flyt for å få selvtillit og trygghet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere