*Nettavisen* Nyheter.

Fra XXL til small

Ann Kristin Kvitle kan med glede se på sine gamle bukser. Hun har gått ned 28 kilo etter behandling på Linderud.

Groruddalen: Da Ann Kristin Kvitle (25) begynte hos Sigrid Eggesbø på Bailine Linderud, veide hun 88 kilo. Etter tre måneder hadde hun gått ned 28 kilo.
Sigrid har vært en uvurderlig motivator. Det var kjempegøy å gå fra størrelse XXL til small, forteller Kvitle.
Sigrid Eggesbø driver to figurformingssalonger i Bailinesystemet. Selv om hun opplever at mange synes det er flaut å oppsøke henne, har hun kunder i alderen 18 til 81 år.
Dette er styrketrening for den travle. Det er helsebringende, figurformende og øker blodsirkulasjonen.

Gjør det umulige

Vi kan gjøre det ekspertene sier vi ikke kan gjøre. Vi kan punktslanke, sier Eggesbø.
Eggesbø har lang erfaring med kosthold og trening. Før trente hun opptil 15 timer i uken og vet hvor god effekt trening har på livskvaliteten.
Trening her åpner horisonten til folk som ikke kan, vil eller ønsker å løpe i skog og mark. Her har vi i tillegg mulighet til å punktslanke og korrigere figuren på en måte de færreste klarer ved vanlig trening, sier Sigrid.

Sparer tid

Det å trene på Bailine er tidsbesparende, hevder Eggesbø.
Dersom man skal trene på tradisjonelt vis, bør man trene minst én time tre ganger i uken. I tillegg kommer skifting og dusjing. Velger man i stedet å trene her, oppnår man samme resultater med en halv time, to ganger i uken. I tillegg slipper man å dusje etterpå, sier Eggesbø.
Hun forteller også at de fleste kunder opplever at huden strammer seg opp samtidig som man går ned i vekst. Dermed unngår man overflødig hud.

Lite kjent

Eggesbø synes det er merkelig at Bailine etter over 30 år fremdeles er en godt bevart hemmelighet i Norge.
I utlandet er det mange flere som kjenner til Bailine, på tross av at det er en norsk oppfinnelse. Men det ser ut til at stadig flere får øynene opp Bailine, sier hun.

Mer overskudd

Ann Kristin Kvitle er i alle fall fornøyd. Det å se de raske resultatene og den positive tilbakemeldingen fra venner og familie har motivert henne til å endre kostholdet og legge om livsstilen. Det å bli målt og veid hver tredje uke var veldig inspirerende.
Nå har jeg mer overskudd og leker mye lettere med sønnen min. Jeg føler meg mye bedre og er mer sprudlende enn før, sier Kvitle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.