RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Familien på fire ble funnet omkommet i campingbilen mandag formiddag.
Familien på fire ble funnet omkommet i campingbilen mandag formiddag. Foto: Line Rundmo

Fraktet bort fra dødsbilen

Familien på fire fra Rolvsøy i Fredrikstad skulle bare på helgetur til Oslo. I formiddag ble de funnet omkommet i en campingbil på Ekeberg.

EKEBERGSLETTA: En mann (51), en kvinne (44) og deres to tenåringsbarn – en gutt (16) og en jente (13), er funnet omkommet i en norskregistrert campingbil, på nordsiden av Ekebergsletta. I følge naboer skal bilen ha stått parkert på samme sted hele helgen.

Les også: Familie på fire funnet døde i campingbil

Da familiefaren ikke kom på jobb i dag tidlig, gikk alarmen. I følge Fredrikstad blad skal han ha fortalt til sin arbeidsgiver, at han skulle på Ekebergsletta i helgen. Arbeidsgiveren tok så kontakt med avdødes bror, som undersøkte videre.

Nærmeste nabo

Ansatte ved Eikaberget barnehage oppdaget den feilparkerte campingbilen da de kom på jobb. Den skal ha stått på plenen rett utenfor barnehagen.

Ifølge de ansatte var det en av foreldrene som varslet politiet, som allerede var på stedet i forbindelse med et annet oppdrag. Barna ble skjermet for alt som skjedde mandag formiddag, siden de allerede hadde dratt på tur.

Familiefarens arbeidsgiver i Fredrikstad slo også alarm da 51-åringen ikke kom på jobb mandag morgen. Klikk her for å lese mer om saken på f-b.no!

Trolig ulykke

Både politi, ambulanse og brannbil var raskt på stedet etter å ha mottatt melding om kjøretøyet, i dag klokken 10.40. Politiet sperret av området rundt den gulgrønne campingbilen. Etter hvert hadde de følgende å meddele:

- Det dreier seg om en ulykke.  Rettsmedisiner og kriminaltekniker jobber nå på stedet, og alle pårørende er så langt ikke varslet.  Saken vil bli etterforsket av vold- og sedelighets seksjonen ved Oslo Politidistrikt, sa utrykningsleder Morten Wik ved Oslo Politidistrikt.

Han fortalte at bussen har gassflasker om bord, og at en av politiets teorier var at en gasslekkasje var årsak til hendelsen. Oslo brann- og redningsetat har gjort målinger inne i campingbussen, i forhold gass, både kullos og propan. Selv om de ikke fikk noen utslag på måleapparatene sine, utelukker de ikke at det har vært en gasslekkasje i bussen. I følge brigadesjef Jarle Gustavsen, kan det ha vært gass der tidligere.

Krimteknikere og rettsmedisinere har vært på stedet og foretatt undersøkelser i ettermiddag. Den døde familien ble etter hvert fraktet bort på bårer og inn i svarte biler.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere