*Nettavisen* Nyheter.

Frastjålet batteriene

Jan Gunnar Johannessen synes det er ille at lastebilen hans ikke lenger skal få stå i fred for tyver i Ravnåsveien. Her viser han hvor batteriene ble fjernet fra natt til første juledag.

På selveste julekvelden stjal noen batteriene fra lastebilen Jan Gunnar Johannessen hadde satt fra seg i Ravnåsveien.

HOLMLIA: Jeg parkerte like ved Holmlia Kro ved ti-tiden julaften. Da jeg skulle sjekke bilen 1. juledag, var de to batteriene borte. Helt horribelt at man ikke kan få stå i fred, synes Johannessen.

Lastebilbatteriene er cirka en halv meter lange. De lå i batterikassen under bilen like bak førerhuset.

Fort gjort

Tyvene har vippet opp lokket og forsynt seg. De har også forsøkt seg på verktøykassen uten hell, og de har åpnet døren til selve bilens skap. Det var heldigvis tomt, sier han.

Han mener tyveriet ikke har tatt mer enn ti minutters tid. Fordi lastebilen stod tett inntil en annen bil, er det ikke sikkert noen har observert hva som skjedde.

Det er helt klart at tyvene har visst nøyaktig hva de var på jakt etter. De har ikke stjålet batteriene for å tjene penger. De har nok koblet dem rett på en egen lastebil, tror 44-åringen.

Søker vitner

Johannessen pleier å parkere sin blå-hvite lastebil på parkeringsplassen ved Holmlia kirke, men på grunn av julehøytideligheten måtte han flytte den.

Dersom noen har sett tyvene holde på ved lastebilen, er det fint om de melder seg til meg på telefon 47 83 77 12, sier den uheldige lastebilsjåføren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.