RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frastjålet malerier

Natt til mandag 27. februar ble Sagene-kunstner Torger Jacobsen frastjålet 12-15 malerier fra Sagene kulturverksted. Den fortvilte maleren håper bildene kommer til rette før en planlagt utstilling i begynnelsen av april.

SAGENE: Jeg vet ikke hvordan tyvene kom seg inn, men det kan hende døra til kulturverkstedet sto ulåst, sier Jacobsen. Han får derfor ingen erstatning for de forsvunne maleriene. Bildene som er savnet er i hovedsak 60x80 cm store.
Jeg har malt disse bildene til kommende utstillinger og var nesten ferdig med dem da de forsvant. Bildene var signert, forteller Jacobsen.
Hvis noen bli tilbudt et bilde til lav pris, bør de være mistenksomme.
Har man opplysninger i form av observasjoner eller liknende, kan man henvende seg til Jacobsen på telefon 917 11 163 eller mail posttorgerjacobsen.no.
Jeg ber om at maleriene kommer til rette og vil gi bort et par av dem til den som kommer med dem. Jeg vil ikke lage bråk om tyveriet, bare bildene kommer til rette, sier Jacobsen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere