*Nettavisen* Nyheter.

Fredag 21. januar - Spilte for fulle hus

Revytiden er over for denne gang på Nordstrand videregående. Besøkstallene har vært høye også i år.

Vi tok en liten sjanse da vi valgte plakatene. Vi skjønte at noen kom til å bli "skremt bort", men vi regnet med at vi ville tjene flere tilskuere. Det tror jeg vi fikk rett i, forteller revysjef Balder Vestad (18).
Han sikter til de noe vovede revyplakatene med to nakne jenter med sladd over brystene. Skolens ledelse og en gruppe foreldre var blant dem som reagerte negativt på valget av motiv.
Men vi har hatt fullt hus omtrent hver forestilling, det vil si omtrent 95% fullt hver dag. Det har gått over all forventning, egentlig, sier Balder.
Revysjefen forteller at stemningen både blant publikum og innad i revygjengen har vært veldig bra. 250 elever har jobbet sammen for å få til årets forestillinger.
De som har vært med i revyen er litt lei seg nå som det er over. Det er nok en slags tomhetsfølelse, tror han.
Har rektor tilgitt dere for plakaten?
Hmm, jeg vet ikke om alle sår er leget, men han sa ihvertfall på finalen at "på tross av uenighet rundt plakaten har det vært en bra revytid", forteller Balder.
Høye besøkstall gir forøvrig også klingende mynt i kassa til Røde Kors. Nordstrandrevyen 2005 bestemte seg nemlig for å gi 20 prosent av billettintektene til hjelpeorganisasjonen i forbindelse med flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag