*Nettavisen* Nyheter.

Fredagssamba på Lindeberg

Som før om årene, så er siste fredagen i februar dagen for karneval på Hellerud omsorgssenter.

Linderberg: Det lyse og romslige oppholdsrommet på Hellerud omsorgssenter er fylt opp. Fylt opp med folk i fargerike klær og ikke minst med hattepryd som få har sett maken til.
Slutten av februar er karnevalstid, og her feires det som i Rio.

Sambaen er løs

Med stor forventning og høy stemning er golvet fylt med dansende nesten før de to trekkspillerne har fått stemt opp. Her er det ingen som er vanskelig og be, og ingen som blir veggpryd.
Her har nesten alle vært med på å kreere sine egne hodeplagg, og det er premier til de flotteste, sier Sølvi Selli.
Hun er anfører for aktivitetsgjengen som har stelt i stand karnevalet. Hun synes det er viktig å få med seg at i en slik anledning trår alle til. Både de ansatte og beboerne.
En må aldri bli for gammel til å leke, og tenk på den store flotte kaka som er dagens hovedpremie, sier Sølvi Selli for det bærer ut på dansegolvet igjen.

Forkledd

Lokalavisens utsendte har vært heldig med bordplasseringen. Damene på alle kanter er riktig så pratsomme og i festhumør. Nærmeste borddame er Randi Johansen. Ikke lett gjennkjnnelig denne dagen, med orangerødt hår og likner mest på moren til Karius og Baktus. Hun synger med på alle melodiene som blir spilt. Tekstene sitter som spikret.
Dette er slikt jeg husker fra den tiden jeg vokste opp på Kampen. Da sto vi ofte nede i porten om kveldene og sang de sangene som var populære på den tiden, sier Randi Johansen og ler litt skjelmsk.
Mens mange fortsatt danser, skjenkes det godt drikke i stettglassene og alskens godterier sendes rundt. Er det fest så er det fest.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag