RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freddy & Co. på «Fargerik Fotball»


Freddy dos Santos pratet og skrev autografer til de mange fremmøtte.
Freddy dos Santos pratet og skrev autografer til de mange fremmøtte. Foto: Foto Thomas Granerød
A-lagsspillerne krydret opplevelsen da Vålerenga arrangerte «Fargerik Fotball» på Valle.

VALLE: 220 barn fordelt på 30 lag fikk boltre seg i fotball-lek da Vålerenga arrangerte «Fargerik Fotball» sist lørdag, et arrangement mot vold og rasisme for skoleelever fra 5. - 7. klasse.

Del på Facebook

I tillegg til mange kamper og forskjellige aktiviteter stod nok møtet med selveste A-laget til Vålerenga høyest i kurs, og Tippeligaspillerne tok seg meget god tid til autografskriving og prat.

Håvard, Håvard, Håvard...

Da lederen for arrangementet, Thomas Tylman, skulle introdusere laget på scenen, var det ingen tvil om hvem som var mest populær;

– Håvard, Håvard, Håvard... ljomet det utover høytaleranlegget og en tydelig sjenert Håvard Nilsen (17) trådte frem til øredøvende applaus.

– Dette var moro og jeg trodde nesten ikke mine egne ører da alle ropte navnet mitt, det er jo tross alt en del andre navn i dette Vålerenga-laget, smiler Nilsen til Østkantavisa.

– Jeg må også innrømme at det fortsatt er uvant å skrive autografer, men jeg stortrives i denne settingen der vi kan møte alle disse barna. Et virkelig flott arrangement, avslutter fotballkometen.

– Barn er ærlige

Freddy dos Santos har vært med på mange ulike arrangementer opp gjennom en lang fotballkarriere - og synes det er like viktig og morsomt hver eneste gang;

– Vi besøker «Fargerik Fotball» hvert år og det er like hyggelig hver gang. Vi får mange klare beskjeder også, slik som «hvorfor scorer du ikke flere mål» og «hvorfor slo dere ikke Rosenborg». Eller denne... «Er det ikke bare å skyte ballen mer rett i målet, og ikke så mye utenfor?»

– He he... barn er ærlige og de har alltid et glimt i øyet, og vi får bare se å ta med rådene de gir oss på veien videre, avslutter en lattermild Freddy dos Santos til Østkantavisa.

Dette er Fair Play:

* Vis respekt for dommeren og spillets regler.

* Vis respekt for treneren, laget og lagkameratene dine.

* Vis respekt for motspillere/ledere, og publikum.

* Ikke bidra til mobbing og annen dårlig oppførsel.

* Ikke bidra til banning og ufint språkbruk.

* Bidra positivt til at alle føler seg velkommen og trives i miljøet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere