RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frederic Hauge ble brutalt slått ned: Nå kommer rettssaken opp


Frederic Hauge og hans sønn ble angrepet da de prøvde å avverge et sykkeltyveri. Hauge ble hardest skadet. Blant annet fikk han brudd på hjerneskallen. 9. januar kommer rettssaken til angriperne opp i Oslo tingrett.
Frederic Hauge og hans sønn ble angrepet da de prøvde å avverge et sykkeltyveri. Hauge ble hardest skadet. Blant annet fikk han brudd på hjerneskallen. 9. januar kommer rettssaken til angriperne opp i Oslo tingrett. Foto: ARKIVFOTO
I forfjor ble Bellona-leder Frederic Hauge og hans sønn brutalt angrepet da de prøvde å avverge et tyveri. 9. januar kommer saken opp i Oslo tingrett.

SENTRUM: Det var 28. november i forfjor voldsepisoden skjedde utenfor Hauges hjem.

Hauge og hans oppdaget to menn som var i ferd med å stjele deres sykler ned i gården. Hauges sønn var først nede for å hindre den ene sykkeltyven. Hans sønn ble angrepet av de to.

Etterhvert roet det hele seg. Da Hauge trodde det hele var over, fikk han et kraftig slag i hodet.

Hauge lå på sykehus i to uker etter episoden. Han pådro seg blant annet brudd på hjerneskallen og to hjerneblødninger.

Hans sønn brakk nesen og fikk hjernerystelse.

– Skummelt

– Det var en utrolig skummel opplevelse, fordi det kom så uventet. De hadde all mulighet til å unngå bråk, men gjorde det motsatte. Det var helt unødvendig voldsbruk, sa Hauge til VG den gang.

Saken kommer opp i Oslo tingrett 9. januar.

Den ene av angriperne, en 27-åring, er tiltalt for alvorlig legemsbeskadigelse av Hauge. Den andre 27-åringen for medvirkning.

Begge er tiltalt for å slått Hauges sønn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere