*Nettavisen* Nyheter.

Fredheim Holm mister Godset-kampen

Daniel Fredheim Holm slapp unna mandagens skumle smell uten alvorlig skade. Foreløpig er det for tidlig å fastslå når Vålerenga-spissen er tilbake på banen.

VALLHALL: 28-åringen måtte av banen på båre tidlig i annen omgang av eliteseriekampen mot Sarpsborg. Liggende helt stille med nakkekrage så det ikke spesielt lovende ut for Holm.

Se høydepunkter og mål fra kampen Sarpsborg - Vålerenga i vinduet øverst.

Les også: Zajic og Samuel senket Enga

Noe lysere ble situasjonen etter undersøkelser på sykehus. Der ble det slått fast at Holm har unngått brudd i nakken.

– Det ser veldig positivt ut for Daniel. De fant ingenting på de nevrologiske undersøkelsene. Man har konkludert med at det er muskulært, altså en god, gammeldags kink i nakken, sier VIFs informasjonssjef Geir Ove Fidje til NTB.

Les også: Tøff motstand i cupen

Mister Godset-kampen

Klubben opplyser at Holm trolig blir skrevet ut av sykehuset i Fredrikstad tirsdag. Foreløpig er det usikkert når spissen kan spille kamp igjen.

– Det er for tidlig å si noe om ennå. Strømsgodset-kampen (torsdag) kommer nok altfor tett på. Vi må bare se hvordan det går, sier Fidje.
Spark i haken

Etter torsdagens hjemmekamp skal Vålerenga ut mot Stabæk på bortebane mandag.

Også stopperkjempen André Muri fikk seg en ordentlig trøkk i mandagens kamp. Han forklarte at han fikk et spark i haken. Muri gikk tidlig av banen, og i etterkant slet han med synet og følte seg svimmel.

– Når det gjelder Muri, så var han oppegående. Man ønsket å sende ham til en rutineundersøkelse for å sjekke at alt er i orden, opplyser Fidje.

Det er uklart når Muri er tilbake i spill igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.