RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fredspris til Engebråten?


Elevrådet på Engebråten arrangerte velkomstkampanje da Kjelsås-elevene flyttet inn i oktober. For det er de nominert til Ungdommens Fredspris.
Elevrådet på Engebråten arrangerte velkomstkampanje da Kjelsås-elevene flyttet inn i oktober. For det er de nominert til Ungdommens Fredspris. Foto: foto: Karl Andreas Kjelstrup
Hvert år deles ungdommens fredspris ut til skoler i Sverige og Norge – og i år er blant annet Engebråten ungdomsskole nominert til prisen.

KJELSÅS: Fredsprisen nomineres i flere kategorier, og Engebråten er nominert innen «Arbeid mot mobbing vold og rasisme – for mangfold mot fordommer». Torsdag reiser 14 elever og 2 lærere til Gøteborg, hvor prisen deles ut.

Skolens bidrag er en filmreportasje av det forebyggende arbeidet elevrådet gjorde for å ta i mot Kjelsås skole og alle barneskoleelevene på Engebråtens skoles område 11. oktober i år. I tillegg skal elev Axel Møller Olsen bidra med en selvkomponert anti-mobbe-rap.

Her kan du lese om overflyttingen fra Kjelsås til Engebråten.

Ungdommens Fredspris ble stiftet i 2002, og er en del av samarbeidet Gøteborg/Oslo-regionen. Alle skoler som er interesserte i å arbeide innenfor prisens tema, kan være med å delta.

Se bilder fra flyttedagen her!

Det beste arbeidet innenfor hver kategori, får en pris på opp til 25.000 svenske kroner.


LES OGSÅ: 
– Kyss og kjør!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere