RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Freestyle og vafler til en god sak


Medlemmene i Stovner ungdomsråd var storfornøyde med det vellykkede arrangementet. Bak (f.v.): Katrine Eriksen (15), Mona Tootoonchi (15), Sabrije Avidii (15), Anass Bougrine (15), Mehmet Ilgaz (16). Foran (f.v.): Mariam Forsberg (18), Farnia Addo (15).
Medlemmene i Stovner ungdomsråd var storfornøyde med det vellykkede arrangementet. Bak (f.v.): Katrine Eriksen (15), Mona Tootoonchi (15), Sabrije Avidii (15), Anass Bougrine (15), Mehmet Ilgaz (16). Foran (f.v.): Mariam Forsberg (18), Farnia Addo (15).
Torsdag var det åpen dag i Liabakken med musikk, vafler, gratis heis og freestylekonkurranse for alle som ønsket å delta.

STOVNER: Bak arrangementet sto Stovner ungdomsråd, som i disse dager har fått inn et par nye medlemmer, og derfor ønsket å arrangere noe hyggelig sammen. Samtidig skapte de noe positivt for ungdommene i bydelen.

I løpet av kvelden var det rundt 80 ungdommer innom som storkoste seg i bakken. Ungdomsstyrerepresentant Mehmet Ilgaz (16) var svært fornøyd med arrangementet.

- Vi var litt redde for at det skulle komme få folk, men så kom det jo kjempemange! Ikke bare har det vært stovnerungdom innom, men det har også vært ungdommer fra andre bydeler her. Dette var absolutt vellykket, sier Mehmet.

Andreplass

Det var lagt opp til freestylekonkurranse i bakken, med en alderklasse for de over og de under 12 år. I klassen over 12 år, var det 13 år gamle Mattias Nyhus som stakk av med andreplassen. Selv har han ikke stått på snowboard i mer enn et år, og var strålende fornøyd med andreplassen.

- Jeg har kanskje stått på snowboard sånn 30 ganger, men jeg har drevet en del med skating før, da. Så det er kanskje en fordel, sier Mattias, som syntes det var ekstra morsomt å konkurrere når det var så mange i bakken.

Til Redd Barna

Å sitte i ungdomsrådet innebærer ikke bare å arrangere skidager for bydelens ungdommer, men også å være deres talerør videre opp til lokalpolitikerne og dele ut penger til ungdomsprosjekter.

Tidligere i år har rådet vært medarrangør i UKM, der de har stilt som både dommere og funksjonærer, og de håper å arrangere flere morsomme begivenheter for lokalungdommen. Torsdag var det ikke bare unge skientusiaster ungdomsrådet ønsket å glede, men også ungdom andre steder i verden.

- Alle pengene vi tjener på kakao- og vaffelsalget i dag går til Redd Barna, forteller Katrine Eriksen (15) som også sitter i ungdomsrådet. Om det var veldedighetsånden eller kulden som åpnet deltakernes lommebøker vites ikke. Det ble i hvert fall tomt til slutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere