RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frekk og rå. Briljant og absurd


Cato Thorsen, Marius Stornes og Mikael Kvassheim i herlig homofobiparodi. Sammen med de andre i revygjengen på Stovner laget de en forestilling frekk, svart, styggmorsom og innimellom melankolsk vakker.
Cato Thorsen, Marius Stornes og Mikael Kvassheim i herlig homofobiparodi. Sammen med de andre i revygjengen på Stovner laget de en forestilling frekk, svart, styggmorsom og innimellom melankolsk vakker.
Full pott for Stovnerrevyen 2008. Et show svart som f..., morsomt og innimellom melankolsk vakkert.

STOVNER: Spilleglede er noe av det mest smittsomme som finnes. Lokalavisens utsendte var vaksinert, men ble smittet.

Instruktør Daniel Pedersen hadde lovet et show der du skulle få alt. Fra det helt absurde, til det seriøse.

Spennende med première? Nei, mye verre. Dette blir frekt som fy! sa en mistenkelig rolig revysjef Steven Christiansen i minuttene før premièren.

Rått

Og frekt ble det. Ikke glatt og polert på Rockefabrikken denne kvelden. En heltent revygjeng slapp løs på et ikke mindre tent publikum. Slikt blir det fest av.

Med kroppsfiksering som et gjennomgående tema kunne dette lett blitt platt, men gjøglerne på Stovner viste det går an å spøke med det meste.

På grensen til det groteske. Kanskje ikke noe for de sarte sjeler, men en svart, besk samfunnssatire som underholder og morer.

Helstøpt

Solid teamarbeid ligger bak en slik forestilling.

Skuespillerne dra hverandre opp og fram. Hopper inn og ut av de mange rollene med den største selvfølge.

Hver og en presterer så det holder. Å putte Leif Juster inn i det hele, er genuint utklekket, og Marius Stornes en utrolig kloning.

Tonefølget var også med på å gjøre forestillingen. Bandet forsterket med strykere fra Foss understreket alvoret samtidig som de sørget for tempo.

Æren for rammen rundt det hele og drivet må skuespillere og band dele med de mange usynlige hjelperne.

Utrolige smidige sceneskift. Kulisser og kostymer som fungerte. Legg så til lyd, lys og alt som hører til. Anbefales og oppfordringen går herved til Riksteatret:

Send S.T.A.S. på turné!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere