*Nettavisen* Nyheter.

Frekt tyveri i Hoffsveien

Tyvene forserte gjerdet og visste nøyaktig hva de skulle stjele fra terrassen mener Marianne Ringvold. Foto: FOTO: VIDAR BAKKEN

Onsdag morgen tok tyver seg over gjerdet, spaserte over plenen til terrassen og forsynte seg med de dyreste utemøblene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Hvis noen kommer opp til deg og tilbyr denne stolen, kan det være tyvegods.

SMESTAD: – Dette er nok proffe tyver som visste hva de skulle ta. De har forsynt seg med fire lekre ørelappstoler til 20 000 kroner, uten å bry seg om andre møbler eller grillen som sto her. Jeg er overbevist om at dette er et bestillingstyveri. De må ha vært minst to stykker som har gått frem og tilbake, i og med at stolene var såpass tunge, sier Marianne Ringvold i Hoffsveien på Smestad.

Del på Facebook

Tydelige fotspor

Terrassen er godt synlig fra veien. Tyvene har sannsynligvis parkert en større bil ved gjerdet og så tatt seg frem til terrassen.

– Det var tydelige fotspor i det fuktige gresset. Min mann var oppe en tur klokken fire om morgenen. Da sto møblene der. Klokken seks var jeg selv oppe og da var stolene borte, sier Ringvold.

Hun har anmeldt saken til politiet. Ingen av kontaktene naboer har denne morgenen sett noe av det som skjedde.

Huset brant ned

– Soverommet vårt er bare noen meter fra terrassen. Vi får nesten være glade for at vi ikke overrasket tyvene. Det er ikke godt å vite hva som kunne ha skjedd, sier Ringvold, som sammen med sin mann bor i leiligheten midlertidig på grunn av en annen hendelse.

– Vårt hus på Lillevann brant opp i fjor og vi var heldige som kom fra det med livet. Vi bor her midlertidig mens huset vårt blir bygget opp igjen. Jeg føler meg litt sårbar på grunn av det som skjedde den gangen. Å ha tyver helt inne i det som er vårt private rom, gjør ikke saken bedre, sier Ringvold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.