RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremdeles ikke greit


Mens UniBuss mener bosituasjonen for deres sjåfører er god nok, mener Rødt og Oslo Sporveiers Arbeiderforening noe annet. Her er et bilde av en av stuene.
Mens UniBuss mener bosituasjonen for deres sjåfører er god nok, mener Rødt og Oslo Sporveiers Arbeiderforening noe annet. Her er et bilde av en av stuene.
Rune Aasen er ikke fornøyd med bosituasjonen til UniBuss' sjåfører.

ROMSÅS: Rune Aasen i Oslo Sporveiers Arbeiderforening mener at boligkomplekset er for dårlig.

Soverommene er så små at det omtrent er en seng som får plass. Det er ikke greit at utenlandske bussjåfører skal bo sånn, når husleien er så høy, sier han.

I forrige nummer skrev Lokalavisen om utenlandske bussjåfører som bor i Odvar Solbergsvei 54. Bygget er ikke godkjent for utleie. Rødt og Oslo Sporveiers Arbeiderforening reagerer på at soverommene er små.

Husleien ligger på 3200 kroner. Komplekset har små soverom og flere fellesarealer. Det er busselskapet UniBuss som har leid bygget for sine sjåfører hentet fra utlandet.

Vi har sagt vår mening til IKT og til styret i Ruter. Vi mener fortsatt at stedet ikke er godt nok for å bo i, sier Aasen.

I tillegg er det ikke greit at UniBuss bare tar seg til rette i ett borettslag på den måten. Jeg blir provosert at det er så mange som mener det er greit å bo i bygget.

Til Lokalavisen sa Helge Leite, direktør i UniBuss, at han ville ta med seg Aasen på en omvisning i bygget.

Jeg har invitert Aasen opp på flere tidspunkt, men han har aldri kunnet komme, sier Helge Leite.

Jeg har vært i kontakt med Leite, som ville vi skulle dra opp og se på bygget. Avtalen var at han skulle ringe meg tilbake, noe han aldri gjorde. Men jeg har vært inne og sett hvordan fellesarealene ser ut. Jeg mener fortsatt at dette ikke er et greit sted å bo, sier Aasen.

Saksgangen om søknaden for utleie ligger nå som en ankesak hos Fylkesmannen.

Vi skal ha et møte med dem og arkitekter innen et par uker. Etter møtet skal vi se hva vi kommer til å gjøre, sier Leite.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere