*Nettavisen* Nyheter.

Fremgang før ferie

 

Nå kan jeg se tilbake på fire økter med Harald. I morgen er det på han igjen

Jeg har påtagelig fremgang i benstyrke. Første dag la han på 100 kilo som jeg skulle skyve opp og ned med bena. Nå er jeg godt over 200 kilo. Stølheten i armene er borte, til gjengjeld er jeg støl i baken. Men ikke verre enn at det bare minner om at jeg har underlagt meg et regime som bestemmer over kroppen min. Og på det ene apparatet etter det andre noterer sjefen at jeg løfter/dytter/drar mer jern enn forrige gang. Det er inpirerende å se at kroppen lar seg presse til stadig mer etter så kort tid.

Men jeg er en smule nervøs for hvor dette skal ende. Harald er en streng herre. Det nytter liksom ikke å si at jeg syket ti minutter før treningstimen startet, og derfor kanskje burde få slippe intervallsyklingen til slutt. Nei da, her skal det pustes og peses og svettes.

Denne uken reiser jeg til fjells for å jakte over mine to engelske settere. Jeg tror og håper treningsstarten allerede har bidratt til å gjøre meg sterkere, og at jeg derfor skal klare å holde tritt med hundene i utrolig vakre Rendalen. Harald er informert om at jeg har oppspart ferie, og derfor går glipp av både vekttrening og spinning til fordel for fjellstøvler og haglebæring. Han er nok redd for at fjellet også medfører begersvinging på kveldstid som utligner for dagenes strabaser.

Men jeg har lovet å levere et positivt fysisk regnskap når jeg kommer ned igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.