RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fremtiden ser veldig lys ut for Røa


KAPTEIN-TRIO: Ingrid Tveten (t.v), Pernille Furnes Alsos og Maren Paus Reinertsen koser seg i klubben. – Det er mye trening. Men trenerne og miljøet er veldig bra, sier de. BEGGE FOTO: ANDREAS LINDBÆK
KAPTEIN-TRIO: Ingrid Tveten (t.v), Pernille Furnes Alsos og Maren Paus Reinertsen koser seg i klubben. – Det er mye trening. Men trenerne og miljøet er veldig bra, sier de. BEGGE FOTO: ANDREAS LINDBÆK Foto: BEGGE FOTO: ANDREAS LINDBÆK
Røas jentelag opplever en enorm interesse. Nå skal juniorlaget satse enda hardere.

RØA: Aldri før har interessen for å spille for Røa vært høyere. I år teller juniorstallen 36 spillere og man håper at flere vil ta steget opp på a-laget i fremtiden.


– Målet er å avgi en til to spillere til Dynamite Girls hvert år. I tillegg skal mange av spillerne hospitere på treninger og rekruttkamper på a-laget. Så det ser veldig lyst ut de neste to - tre årene, sier lagleder Simen Bakken.

Lukrativ sponsoravtale

Og juniorlaget hadde tirsdag kickoff foran årets sesong. Her fikk foreldrene og spillerne vite hvilke målsettinger laget hadde denne sesongen. I tillegg viste spillerne frem den nye drakten med den nye sponsoren på magen.

– Vi har fått med FMC Technologies som sponsor oss de neste tre årene. Dette kan hjelpe oss med å nå målet med å bli blant de tre beste i Interkrets og hevde oss i NM innen to-tre år, sier Bakken.

Kommunikasjonsleder i FMC Technologies, Karina Ingelin Fantoft, er strålende fornøyd med å hjelpe Røa de kommende årene.

- Vi har inngått en 3-årsavtale fordi vi ønsker et langsiktig og godt samarbeid med klubben. Vi håper at vårt engasjement vil være drivstoff til å holde ildsjelene i klubben i gang og at det skape enda mer entusiasme rundt idretten. Dette er et samarbeid vi ser frem til og er stolte av, sier hun.

Har det gøy

For jentene i klubben er det viktigste å ha det gøy, samtidig som de som vil satse har et bra tilbud.

De tre kapteinene på laget, Ingrid Tvetten (17), Pernille Furnes Alsos (16) og Maren Paus Reinertsen (17) skryter voldsomt av det gode miljøet.

– Røa er kjent for Dynamite Girls. De har skapt en god interesse for jentefotball og alt er tilrettelagt her, sier Pernille.

Og miljøet er viktig for klubben.

– Det beste er å møte opp og ha det gøy. Vi trener mye og har gode trenere, sier Maren.

Ambisjonene er også høye blant mange av jentene.

– Det er mange som ønsker å komme med på a-laget, og 5-6 spillere får trene med sammen med de. I tillegg er det mange jenter som går fotballinjen på Persbråten skole. De får trent litt mer enn mange andre, sier Ingrid.

Røa er også populært lag for de som bor utenfor området. I ett år har Amalie Solamonsen pendlet helt fra Nesodden.

– Klubben har innfridd alle forventningene, både sportslig og sosialt. Engasjementet har vært fantastisk, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere