RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frifunnet for veskenapping

En 23 år gammel mann er frifunnet for veskenapping i

KARLSRUD/OSLO TINGRETT: Den 23 år gamle rumenske statsborgeren sto i Oslo tingrett tiltalt for å ha nappet til seg vesken til en 80 år gammel kvinne på Karlsrud.

Hendelsen skjedde på tidlig ettermiddag 2. november i fjor.

Kvinnen hadde vært på Kiwi for å handle og var på vei inn i en av stikkveiene i området da en person kom bakfra og nappet til seg vesken hennes.

Hun så bare gjerningsmannen bakfra, men fikk en fornemmelse av at mannen hadde fulgt etter henne fra butikken. Hun gikk derfor tilbake og videobevis ble sikret. Politiet sendte på bakgrunn av dette ut en intern etterlysning av en mann som ble pågrepet på Manglerud senter 31. januar i år.

Tingretten mener det ikke ut over enhver rimelig tvil kan bevises av 23-åringen sto bak veskenappingen. Retten vektlegger det at beskrivelsen av gjerningsmannen ikke er spesifikk nok, samt at kvinnen i retten ikke kunne utpeke gjerningsmannen, da de besluttet å frifinne mannen for veskenappingen.

Siden pågripelsen i slutten av januar har mannen sittet i varetekt, men han er nå løslatt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere