RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frigg berget ett poeng

Fire minutter før slutt utlignet Sigurd Thoen til 1-1 på straffespark for Frigg, og det var fortjent etter at Frigg var klart bedre enn serielederen i lange perioder av kampen.

Majorstuen: Det var en veldig gøyal kamp, og jeg er fornøyd med at vi rundspiller Ullern i 90 minutter, sier Viggo Strømme.

Mulig Friggs trener tok litt vel hardt i, men at de hvite og blå var best var det ingen tvil om.

Jeg synes vi har bra flyt, har fine veggspill og skaper mange store sjanser. Det eneste som mangler er å score mål, sier Strømme.

For sjanser hadde Frigg mer enn nok av, men det var Ullern som fikk en pangstart på kampen da Arnold Short behersket "brasset" ballen i mål etter åtte minutters spill.

Etter scoringen ble det mye Frigg. Etter et kvarter prikket Krenan Badivuku stolpen fra kort hold, noen minutter senere fikk Lahay Fallay en scoring annulert. Men den største sjansen hadde Badivuku etter en snau halvtime. Ullerns keeper var på en skikkelig bærtur, men for åpent mål skjøt Badivuku for løst slik at en Ullern-spiller løp opp ballen på mållinjen.

Kampbildet var ganske likt da vi møtte Ullern i vår. Jeg synes vi var klart best da også, men vi tapte likevel 0-3, sier Strømme.


Utligning

Andreomgangen var ikke like bra fra vertenes side, men de hadde brukbar kontroll på Ullern for det. Utligningen lot vente på seg, men da den først kom så kom den nærmest ut av ingenting. For dommeren ga Frigg straffespark fire minutter før slutt, og det var ingen soleklar situasjon å blåse for.

Men Frigg tok fint vare på sjansen da Sigurd Thoen sikkert satte ballen i keepers venstre hjørne. Frigg prøvde seg i sluttminuttene, men fikk det ikke helt til.

Trener Strømme er ikke opptatt av å rykke opp, men etter mandagens poengdeling så har Frigg fire poeng opp til de to topplagene Ullern og Skjetten. Det klarer de neppe å hente inn.

Vi får spille de kampene som er igjen, og så teller vi opp når vi er ferdige, sier Viggo Strømme.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere