RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frigg fikk bank av Bærum


God i duellspillet: Vetle Gulowsen viste seg som en dyktig duellspiller, synd han ikke fikk vist seg frem mer ved offensive dødballer.
God i duellspillet: Vetle Gulowsen viste seg som en dyktig duellspiller, synd han ikke fikk vist seg frem mer ved offensive dødballer. Foto: Alle foto: Thomas Granerød
Frigg gikk på en kjempesmell borte mot seriefavoritt Bærum og tapte med 4–1 2. påskedag.

SANDVIKA: Frigg var gode i kampens første 20 minutter, men det var absolutt det eneste laget hadde å by på bortsett fra trøstemålet ved Alexander Kristoffersson ti minutter før slutt.

Se tabellen her!

Kvalitetsbrist

Det største problemet til Frigg var kvalitetsbristen i den siste avgjørende fasen av spillet – spesielt i den siste tredjedelen av banen mot Bærums mål. Pasningene hadde intet adressat – og for det meste så slo laget langt opp mot sine to spisser, ikke særlig klokt da gjestenes Thomas Finstad enkelt og greit regjerte luftrommet, hver eneste gang.

Veldig synd for Frigg at de ikke fikk benyttet seg mer av kantspillet sitt, slik som ved trøstemålet, da vet vi nemlig at Frigg er gode.

Mye nytt i det siste

Det var også tydelig at Frigg som kollektiv trenger noen flere kamper på seg, dette grunnet flere nyankommede spillere hovedsakelig fra Manglerud Star.

Dette er spillere med et godt snitt for divisjonen, men som nevnt så trengs det langt mer innkjøring før laget blir slagkraftige nok til å vinne sin første seriekamp for sesongen.

Les også: Frigg tapte i Raufoss

Ikke helsvart

Kaptein Vetle Gulowsen hadde som de fleste andre Frigg-spillerne en heller svak dag på jobb og var skuffet over lagets prestasjoner;

– Dette var selvfølgelig langt fra hva vi ønsket oss, men vi skal ikke svartmale situasjonen etter 4–1 mot et godt Bærums-lag. Dette er faktisk en motstander vi burde klare å slå, men vi slet med altfor mye svakt spill i dag – og da ble vi hardt straffet.

– Vi fungerte greit som lag i de første 20 minuttene helt til Bærum fant ut av spillet sitt. Da ble vi løpende veldig mye imellom og vi klarte ikke opprettholde presset. Dessuten var vi veldig unøyaktige i oppspillene. Alt dette tror jeg bestemt vil bedres når vi får satt laget enda mer – vi skal komme meget sterkere tilbake, avslutter kaptein Gulowsen med et smil.

Les hva budstikka.no skriver om kampen her!

Les referat på frigg.no her!

Les hva Bærum SK skriver om kampen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere