Frigg forsterker

 

 

Årets Frigg-mannskap har overrasket stort så langt denne sesongen og har feid så å si all motstand av banen. Men treneren er ikke helt fornøyd. Enda.

Selv med sterke 8-2-0 så langt denne sesongen, mener trener Ole Vikan at laget har et stykke igjen.

- Jeg vil ikke si vi har startet bra. Vi har startet greit. Resultatene har for så vidt vært bra, men spillemessig har vi fortsatt mye igjen, sier han til TIPS.

Derfor ønsker han å forsterke laget i sommer.

- Vi er foreløpig et stykke fra der vi ønsker å være, og derfor er vi også på utkikk etter forsterkninger i løpet av sommeren, fortsetter han.

Fire nye fjes?

Den tidligere Frigg-spilleren, Tom-Øyvind Risanger, skal være en av spillerne Vikan har på blokka si. I tillegg så håper de å skaffe seg enda tre nye spillere.

Hovedgrunnen til dette er at de føler det ikke er nok konkurranse på treningene.

- Vi har ikke konkurranse nok på trening, og de vi jobber med er spillere fra et nivå høyere enn der vi er, men som forhåpentligvis har et ønske om å spille for oss til tross for at vi ikke kan tilby penger for å spille her, forklarer Vikan.

Nøktern satsning

Ole Vikan er svært fornøyd med å være i klubben og mener de har mange spennende prosjekt på gang.

- Frigg er en spennende klubb med en spennende historie, og det skjer ting rundt klubben. Vi planlegger å starte et akademi, Frogner stadion er under utvikling og vi har fått lagt nytt dekke på Marienlyst. Og med navnet vårt er det nok lettere å samle de beste spillerne i 3. divisjon her, sier han til tippemagasinet TIPS.

Men han påpeker at det ikke er krise om laget ikke klarer opprykk.

- Det er ingen krise om vi ikke går opp, bedyrer Vikan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag