*Nettavisen* Nyheter.

Frigg har fått tilbake harmonien

Satser: Dan Blekken og Frigg gjør et nytt forsøk på å rykke opp til 2. divisjon, men foreløpig er det usikkert om Blekken selv fortsetter. ARKIVFOTO

Frigg-trener Ole Kristian Vikan har gjort store forandringer i spillerstallen etter at opprykket gikk fløyten i fjor.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sjefen: Frigg-trener Ole Kristian Vikan.

MAJORSTUEN: Dét har ikke nødvendigvis med kvaliteter på banen å gjøre, men mer med menneskelige kvalifikasjoner.

Det var ikke så god stemning i laget på slutten i fjor, men nå er vi i ferd med å få en mer samstemt gruppe. Vi er helt klart i ferd med å komme i rute, sier Vikan.

Selv om det allerede har vært en del utskiftninger, kan det fortsatt skje en del rundt Friggs spillerstall. Blant annet er det usikkert om Dan Blekken fortsetter. Han er nå på prøvespill i Nybergsund.

Stallen er ikke helt satt ennå. En del er på prøvespill andre steder, men vi har uansett gode spillere til å ta over hvis de forsvinner, sier Vikan som blant annet har fått inn fjorårets Groruddalen-kaptein Kristian Høvring.

Harde utfordrere

I fjor lå lenge Frigg godt an i kampen om å få spille kvalifisering, men laget sviktet i andre halvdel av sesongen.

Vi blir nok sett på som favoritter av de andre lagene, og jeg tror vi får et bedre lag enn i fjor. Likevel er det noen andre lag som kan bli gode. Jeg tror både Hasle-Løren og Grorud kan gjøre det bra, og i tillegg er Bøler et lag som kan overraske, mener Vikan.

Færre treningskamper

Frigg-treneren mener laget har en bedre plan over oppkjøringen i forhold til i fjor.

Treningsopplegget er mye bedre, og vi har også kuttet kraftig i antall treningskamper. I fjor hadde vi alt for mange, så nå har vi bare satt opp åtte kamper. Vi ønsker å bruke mer tid på treningsfeltet, forklarer Ole Kristian Vikan.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.