RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frigg in pink


 
 

Oslo var kaldere enn Svalbard i januar og Norge opplevde sin 8. kaldeste januarmåned siden 1900. Enten er det minus 15 grader ute eller så snør det en meter. Det er dårlige nyheter for en klubb som ikke har muligheter til å trene inne. En av Friggs akilleshæler er at når værgudene er sjalu på hverandre og slår seg skikkelig fjortisvrange så kan vi ikke tilby skikkelige treningsforhold til spillere som vil opp og frem i livet.

A-laget har blitt tvunget til å være kreative,
bl.a. har en treningsøkt vært å løpe opp trappene på Hotell Plaza. Selv lyset fra KPGM-bygget, Frigglands signalbygg, lyser så matt at det virker som om de mange lysrørene ikke orker mer mas fra Kong Vinter.

Inne i Friggbrakka lyser det dog 24/7. Vi er i ferd med å bli hele Oslos powerhouse. Men 70 dager før seriestart er nær sagt ingen brikker på plass.

Bortsett fra konturene av et kanonlag i 2. divisjon. Selv med avdelingens suverent minste budsjett driller coachene Magnus og Vikan spillerne våre i formasjoner som motstanderne aldri klarer å finne et mottrekk til. Det habile 2. divisjonslaget Ull/Kisa, som drømmer om å rykke opp hvert år, klarte aldri å finne ut av hva som traff dem i vår første treningskamp og ble mosa 4-2. Frigg trenger en dugnadsgjeng av polakker og andre handyhunks for å snekre tribune på Marienlyst siden Frogner er forsinka. Frigg må ha sponsorer slik at vi slipper å kjøre i sliten turnebuss uten bremser til bortekampene våre. Frigg trenger å selge en anstendig bunke sesongkort før sesongstart. Osvosv.

Nød lærer naken fotballklubb å spinne. En av de mest spentige ideene er å kle Frigg i rosa, inkl rosa bortedrakter, rosa klubbhus mm. Vi er så sikre på vår seksualitet at det ikke er truende. Hensikten er å tiltrekke oss kvinnelige sponsorer. Egentlig er det Celine Midelfart vi tenker på. Med tanke på navnet vårt, vår pionerinnsats på jentefotball, og vår historiske satsing på juniorfotballen for jenter, bør kvinnelige gründere, ikke minst

Celine Midelfart, elske oss. Ring oss Celine!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere