RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frigg på rett vei


Målscorer og kampens bestemann Aleksander Kristoffersson drar her av to Kvik/Halden-spillere.Foto: Thomas Granerød
Målscorer og kampens bestemann Aleksander Kristoffersson drar her av to Kvik/Halden-spillere.Foto: Thomas Granerød
Frigg vant fortjent 3-0 over Kvik/Halden i årets andre treningskamp.

Manglerud: Frigg vant årets første treningskamp 1-0 over Drøbak/Frogn, og fortsatte i den gode stilen ved å vinne 3-0 over et godt Kvikk/Halden-mannskap i Manglerudhallen lørdag.

– Vi slår et veldig godt fotball-lag, men de er ikke så veldig effektive, noe som igjen redder noe av inntrykket. Vi sliter nemlig utover i kampen, men vi starter godt og er gode frem til intensiteten og noe av trøkket forsvinner, forklarer Frigg-trener Magnus Aadland.

Mistet en dimensjon

Det samme inntrykket sitter Lokalavisen med. Spesielt forsvant mye av det offensive stinget med at førsteomgangs eneste målscorer Aleksander Kristoffersson ble byttet ut ved pause.

Kristoffersson har nemlig det lille ekstra som skal til for å gjøre en motstanders backfirer usikker. Hans store fart og kloke bevegelsesmønster gjør at en dimensjon ble borte i spillet med byttet av Kristoffersson – et bytte som hadde helt naturlige årsaker;

– Jeg har ikke trent så mye i det siste og merket at det holdt med 45 minutter i dag, forteller spilleren som ikke har spilt fotballkamp siden han satte inn to perler av noen mål i den siste seriekampen mot Kjelsås i fjor.

Vanskelig kombinasjon

Det at Kristoffersson ikke får deltatt så mye med Frigg skyldes i all hovedsak hans daglige arbeid – noe som ikke enkelt lar seg kombinere med fotballen. Veldig synd for ham og ikke minst for Frigg.

Frigg 2014

Frigg har som uttalt mål å ta seg til toppen av norsk fotball – og med det arbeidet som gjøres i klubben samt den positive erfaringen fra fjorårets opprykkssesong, mener trener Aadland at alle i og rundt Frigg kan være komfortable med denne målsettingen;

– Vi tar steg for steg i riktig retning og vi ble ikke akkurat skremt av nivået i fjor som til slutt ende med en 9. plass. Nå må vi få opp stabiliteten og rette på de nybegynnerfeilene som ble begått. I år er målet en plass blant de tre beste – deretter er ikke steget så veldig mye lengre før man kan entre Adeccoligaen – noe vi mener er realistisk innen tre år, avslutter treneren til Lokalavisen Frogner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere