*Nettavisen* Nyheter.

Frikjennes for ødelagt Bislett-matte

 

Daglig leder i Bislett-Alliansen, Tom Fremstad, uttaler at Ailo Gaups motorcross-stevne i juni ikke har skylden for at gressmatta ble ødelagt.

- Jeg reagerer hver gang noen rakker ned på den modellen som vi har fått på Bislett stadion. Det som skjer her, er egentlig en stor suksesshistorie, sier Fremstad til Sportsanalyse.no

Oslo kommune eier formelt Bislett, og de skal også formelt godkjenne alle arrangement. De har i tilegg ansvaret for vedlikeholdet av banen, tribuner og bygningsmasse.

Mens Bislett-Alliansen (eid av idrettslagene BUL, Tjalve og Vidar) har det operative ansvaret, det vil si å sørge for maksimal idrettslig og kommersiell aktivitet. Avtalen om dette ble signert med Oslo kommune om dette ble signert 1. november i fjor.

- Avtalen er god for begge parter. Det er ingen tvil om at den generer aktivitet. Nå er anlegget åpent for trening 365 dager i året, juleaften inkludert. I 2008 blir det notert 50 000 flere treningstimer enn i fjor. Nærheten mellom oss og brukerne er helt avgjørende, sier Tom Fremstad.

Men han påpeker ovenfor nettsiden at han beklager det som skjedde, men at det skyldes uvettig handling fra de som kjørte hjullaster i området.

Det er langt fra bra at matta ble ødelagt, men det har ikke noe med avtalene mellom Oslo kommune og oss å gjøre. Bare at entreprenørselskapet som skulle gjøre den fysiske jobben behandlet en hjullaster på uvettig måte, sier Fremstad.

Han understreker at de fortsatt jobber med å trekke store navn til Bislett Stadion.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag