RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Friluftsmekka best i bydelen?

Flere tusen osloborgere har allerede avlagt stemme. Hva mener du om byens kultur-, rekreasjons- og servicetilbud?

OSLO: SkjeriOslos kåring av «Byens beste 2013» er godt i gang. Dette er folkets egen kåring av sine favorittsteder innen en rekke kategorier, fra underholdning og barneopplevelser, til restauranter, bakerier og takeaway.

30 kategorier

– I fjor kåret vi for første gang «Byens beste» i Oslo, og det var veldig gøy å se engasjementet rundt kåringen. I år utvider vi fra fire til 30 kategorier. Det er fordi vi ønsker å vise fram – og hedre – enda flere av de mange fine stedene i Oslo, sier Hege Bjørnsdatter Braaten, som er nyhets- og skjeriOslo-redaktør i Mediehuset dittOslo.

– En pris bestemt av kundene våre betyr mye, og den anerkjennelsen vil vi bruke for alt den er verdt, sa senterdirektør Unni Merete Aasgaard på Storo Storsenter, som vant i kategorien «Byens beste kjøpesenter» i 2012.

Leserne har all makt

For det er leserne av skjeriOslo som har nominert kandidatene i de 30 kategoriene, og det er leserne som på nett stemmer frem sine favoritter.

Flere tusen lesere har allerede sagt sin mening, og frem til 1. november kan også du logge deg inn på skjeriOslo.no og stemme på dine favoritter i én, noen eller alle 30 kategorier. For hver stemme du avgir, gir vi deg et «lodd» og dermed kan du være med når vi trekker ut premier senere i høst, blant alle dem som har stemt.

Favoritter der du bor

Som i fjor favner de temabestemte kategoriene over steder i hele byen.

Årets kategorier er «Byens beste» utested, uteservering, underholdning, kjøpesenter, barneopplevelse, kaffe, service, nyåpning, takeaway, kollektivreise, velvære, romantiske sted, bakeri, restaurant og gourmet.

Årets lokale bydelskategorier er derimot en ny vri, og ekstra spennende, fordi det er en veldig åpen tematisk klasse.

– Det har gjort at veldig mange lokale steder, som kanskje ikke får så mye oppmerksomhet i liknende kåringer, blir løftet fram i lyset. Det er jeg veldig glad for, sier Braaten.

De lokale kategoriene teller 15 i tallet, én for hver av bydelene i hovedstaden.

Her er lokalfinalistene i Bydel Nordre Aker:

BEST I BYDEL NORDRE AKER:

  • Runes Mini Varehus, Kjelsåsv. 130
  • Grefsenkollen Restaurant, Grefsenkollveien 100
  • Sognsvann
  • Åpent Bakeri, Damplassen 24-25
  • Trikkehallen på Kjelsås, Midtoddveien 12

I tillegg til bydelskategorien, finner vi blant annet Teknisk Museum på Kjelsås nominert i kategorien Byens beste barneopplevelse, mens Storo Storsenter også i år er er nominert i kategorien Byens beste kjøpesenter.

Se alle kategoriene og stem på dine favoritter på www.skjeriOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere