RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Friske penger til møteplasser

Byrådet vil bruke seks millioner kroner ekstra til torg og møteplasser, og ber nå beboere om å komme med innspill.

Oslo: Byrådet har lagt ut kommunedelplan for torg og møteplasser til offentlig ettersyn. Planen har til hensikt å utvikle og ta vare på lokale torg og møteplasser i bydelene. I forbindelse med disponering av overskudd for 2006 har byrådet også foreslått å avsette seks millioner kroner ekstra i 2007 til å utvikle og ruste opp lokale møteplasser.
Jeg er opptatt av at vi tar vare på og utvikler nye møteplasser i lokalmiljøene. "Grå" friområder kan mange steder i byen være et verdifullt supplement til de grønne lungene. Vi vil legge spesielt vekt på at møteplassene er godt tilrettelagt for barn og eldre, sier byutviklingsbyråd Merete Agerbak-Jensen.

Lokale innspill

Beboere kjenner sine nærmiljøer best, og vet hva de savner. Byrådet ønsker derfor innspill fra befolkningen om hvilke plasser de ønsker vi skal prioritere. Her kan det bli snakk om å sette inn alt fra ekstra benker og lekeapparater til totalopprustning av plasser, sier byråd for byutvikling Merete Agerbak-Jensen.
Det har allerede blitt sendt ut forespørsel til bydelene om aktuelle steder det kan etableres eller utvikles møteplasser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere