RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frisører på gulljakt i Paris


Klare til innsats: Jenny Levander, Hanne Gansmoe, Merete Kvestad Eide og Anniken Skogheim satser på pallen. 
FOTO: ELISABETH C. WANG
Klare til innsats: Jenny Levander, Hanne Gansmoe, Merete Kvestad Eide og Anniken Skogheim satser på pallen. FOTO: ELISABETH C. WANG
I morgen setter Merete Kvestad Eide, Anniken Skogheim, Hanne Gansmoe og Jenny Levander kursen mot Paris. Der venter VM i frisering.

HUSEBY/PARIS: Sammen med jentene fra frisørsalongen På Håret på Huseby sitter Sandra Kåsereff fra På Håret Bogstadveien og Karoline Nielsen fra På Håret i Vika.

– Jeg er trener og eier salongen her på Huseby og startet med dette for tre år siden. Konkurransen, og ikke minst forarbeidet til konkurransen, er en viktig del av opplæringen for elevene. Da tenker jeg på tiden fra de begynner i lære til de er rundt 25, sier Merete Kvestad Eide.

Inne i salongen står to nyfriserte dukkehoder. Temaet er kjærlighet.

– Vi skal konkurrere i kategorien «teknisk kombinasjon» som består av «kreativ føn» og «hair by night». På disse to hodene ser du eksempel på begge, sier Kvestad Eide.

Anniken, Hanne og Jenny innrømmer raskt at de gleder seg og at de ser på konkurransen som en spennende og kreativ utfordring.

– Vi satser definitivt på å komme på pallen. Det hadde vært veldig gøy. Norge er godt representert i konkurransen med et 30-talls deltagere fra hele landet, så det blir spennende, sier Gansmoe.

Men, det er hard jobbing.

– Vi får 20 minutter på «kreativ føn» og 35 minutter på «hair by night», så det gjelder å holde konsentrasjonen, sier Skogheim.

Og litt erfaring har jentene fra før.

– Anniken og jeg var med da verdensmesterskapet ble arrangert i Chicago for to år siden, så det har vi med oss. Men, det blir spennende å se hvordan det går i år, smiler Gansmoe.

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere