RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frist 15. november

Kulturaktiviteter i vid forstand kan få støtte fra Jørund Grønning Krafts minnegave.

ULLERN: Aktivitetene skal ha for øye å utvikle noe som kan fremføres eller på annen måte vises frem for andre ungdommer.

Det er snakk om aktiviteter som i vid forstand har rusforebyggende effekt gjennom å formidle positive verdier og holdninger. Det vil bli en årlig tildeling på inntil 20 000 kroner. Ungdomsrådet vil behandle søknadene og forslag til tildeling. Søknad med beskrivelse av aktivitetene må være mottatt innen 15. november, sier enhetsleder for barn, ungdom og fritid i Bydel Ullern, Åse Nesbu.

Hun sitter i styret for minnegaven, som tar den endelige avgjørelsen om hvem som får tildelt midler. De øvrige i styret er en fra Jørunds familie, en fra Ungdomsrådet og en bydelspolitiker.

Jørund Grønning Krafts minnegave er et positivt tilskudd til bydelen og i tråd med det rusforebyggende arbeid som bydelen legger vekt på. Det er flott at ungdom nå kan engasjere seg direkte i forhold til minnegaven med forslag om egne aktiviteter, sier Nesbu.Kontaktperson for informasjon er Tonje Tovik på tlf.: 22 50 07 59

Søknaden sendes til:

Ungdomsrådet Bydel Ullern, Stoppestedet ungdomshus

Sponhoggveien 2, 0282 Oslo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere