RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forventningsfull trengsel utenfor Symra når folk skulle inn til "Romjulshygge lørdag 29. desember.
Forventningsfull trengsel utenfor Symra når folk skulle inn til "Romjulshygge lørdag 29. desember.

Frivillighet i julen

I vårt distrikt finnes det mange gode krefter som bruker fritid på å glede andre.

Lambertseter: For åttende gang arrangerte frivillighetssentralen på Lambertseter middag andre juledag i kirkestua til Lambertseter kirke for dem som ønsker mer selskap i julen.

Der hadde vi igjen gleden av å få besøk av Lambertseterskolenes kor som sang for oss og gikk rundt juletreet sammen med våre gjester, forteller leder for frivillighetssentralen, Kai Adelsøn som samtidig kan opplyse om at sentralen hadde mer i gjære i romjulen, de arrangerte nemlig også "Romjulshygge" på Symra den 29. september.

Adelsøn stod i spissen for syv frivillige i begge sammenhenger. Denne festen ble også benyttet til å markere et farvel til gamle Symra som nå er stengt for ombygging.

Folk fikk med seg en drink inn i salen der de så revyfilmer og deretter ble det smørbrød og kaffe til nærmere 70 påmeldte i Symras foajé, forteller Adelsøn og legger til:

Det gjenstår nå bare ett arrangement på Symra og det er Lambertseter Ungdomskorps sin nyttårskonsert søndag 13. januar klokken 13. Denne meget showpregede konserten må folk få med seg, oppfordrer lederen for frivillighetssentralen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere