RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førjul på Folkemuseet


SVINGOM PÅ TUNET: Se på, eller bli med. Det er lov både å være tilskuer og deltaker på julemarkedet på Norsk Folkemuseum. Arkivfoto
SVINGOM PÅ TUNET: Se på, eller bli med. Det er lov både å være tilskuer og deltaker på julemarkedet på Norsk Folkemuseum. Arkivfoto
Kommer ikke julestemningen under førjulsbesøket på Folkemuseet, så kommer den visstnok aldri.

BYGDØY: De to første helgene i desember arrangeres det tradisjonsrike Julemarkedet på Norsk Folkemuseum.

Julemuseet

– Hvert år blir vi bedre og bedre til å servere folk tradisjonell julefeiring. Vi føler oss derfor helt sikre på at årets julemarked blir det beste noensinne, sier informasjonsansvarlig for julemarkedet, Jon Ilseng, i en pressemelding.

– Skal du ha julestemning i Oslo-området så finnes det ingen bedre steder å få det enn her. Norsk Folkemuseum er julemuseet.
Markedet er kjempepopulært, 25.000 besøkende er ventet de to helgene, og museet jobber hardt for blant annet å gjøre atkomst til Julemarkedet problemfritt.

Sølvstruper

– I år kan folk kjøpe billetter på Billettservice, enten på forhånd eller via mobiltelefonen på vei til Bygdøy, forteller Ilseng.

Både Sølvguttene og St. Hallvards-guttene er med og skaper julestemning på Folkemuseet, og en vaskeekte juleutstilling er også på plass. Husene er julepyntet og mer enn 100 salgsboder kan friste med tradisjonsrik mat og godt, gammelt håndverk og håndarbeid.

Tips!

Du kan oppleve markedsdagene 13. og 14. desember, klokken 11.00–16.00.
Ta ut penger før du kommer. Det blir fort kø i minibanken.
Ta buss 30 til Folkemuseet. Da kommer du helt fram til inngangsporten.
Kle deg godt! Det meste skjer utendørs.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere