RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Førjulsfest på Abildsø


Beboere, brukere og ansatte koste seg med julemiddagen, som ble arrangert av ledergruppen for syvende år på rad. Foto: Privat
Beboere, brukere og ansatte koste seg med julemiddagen, som ble arrangert av ledergruppen for syvende år på rad. Foto: Privat
Torsdag 18. desember var det førjulsfest på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter.

ABILDSØ: Pinnekjøtt sto på menyen da 110 beboere, brukere og ansatte på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter nylig samlet seg til fest.

Ledergruppen stilte som servitører kledd i rutete juleforklær, og stelte i stand førjulsfest for syvende år på rad, forteller informasjonskonsulent Ingvild Hunsrød.

Det ble selvfølgelig servert god drikke til julematen, og til dessert var det riskrem og kaffe. Ifølge tradisjonen sang forsamlingen også helhjertet julesanger.

Vi setter stor pris på denne tradisjonen med førjulsfest, sier institusjonssjef Rolf Gundersen. Det blir ikke jul uten denne julemiddagen!

Det var litt høytidsstemning over måltidet, og med hvite duker og røde løpere var det mange som fikk julestemning.

Nå venter jeg bare på presangene! sa avdelingssykepleier Lene Gystad.

Beboerne hadde pyntet seg for anledningen, og det var gode tilbakemeldinger på pinnekjøttet. Selv om ikke alle har pleid å spise pinnekjøtt på selve julaften, har de fleste hatt det som en del av juletiden.

Det er også viktig med fellesskapet, det å samles flere sammen er en stor del av julen for mange, sier Hunsrød.

Julen handler mye om det sosiale, det å kunne møtes over god mat er viktig, sier Rolf Gundersen. Det betyr også mye for oss ledere å kunne stelle i stand denne begivenheten og gi noe til beboere og ansatte, sier han.

Det er nå tydelig julestemning på Abildsø bo- og rehabiliteringssenter, med lykter utenfor utgangsdørene, juletre i hallen og julestjerner på alle bord. Med duften av pinnekjøtt i gangene er det kanskje bare presangene som mangler...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere