RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Om villvinen på Lambertseter kirkes vegg mot Langbølgen får fortsette å vokse uhemmet, vil den snart dekke det fine navneskiltet.
Om villvinen på Lambertseter kirkes vegg mot Langbølgen får fortsette å vokse uhemmet, vil den snart dekke det fine navneskiltet. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

Frodig og dekkende

Vi vil gjerne at grønne og blomstrende vekster blir store. Men de kan ta overhånd.

LAMBERTSETER: Vi har i mange år "mast" om at hekker og trær tar overhånd langs veier og ikke minst veikryss - og dermed stenger for sikten.

Men det er også andre steder det vokser godt.

Langs denrød- brune mursteinsveggen til Lambertseter kirke er det tydeligvis gode vekstforhold, og her begynner nå villvinen å ta overhånd. På veggen mot Langbølgen kan man vanligvis lese LAMBERTSETER KIRKE, men nå gjør grønne blader alt de kan for å dekke. Bare noen av bokstavene er synlige, og om de klatrende vekstene får fortsette uhemmet, vil det ikke ta så veldig lang tid får Lambertseter kirke er "anonym".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere