*Nettavisen* Nyheter.

Frogner-bolig til under 1 mill.

BARE 12 KVADRAT: Etter budrunde sikret en person seg disse tolv kvadratmeterne til 930.000 kroner. Foto: Alle foto: DNB Eiendom

12 kvadratmeter er ikke større enn et hotellrom. Men flere var med i kampen om den lille Frogner-leiligheten som til slutt ble solgt for 930.000 kroner.

Klikk på bildet for å forstørre.

URANIENBORG/MAJORSTUA: Professor Dahls gate 16.

URANIENBORG: Etter visningen av den 12 kvadratmeter store leiligheten i Professor Dahls gate 16 var det åtte personer som satte seg på liste.

LES OGSÅ: Les flere boligsaker her

– Det er førstegangsetablerere og pendlere som er interesserte i denne typen bolig, forteller megler Henning Aslaksen i DNB Eiendom.

Det er ikke ofte det ligger såpass små leiligheter på markedet.

– Man har jo noen små ettromsleiligheter på Bjølsen og Sandaker, men de er gjerne 17 kvadratmeter. Så 12 er lite, sier Aslaksen og presiserer at det dreide seg om en pen og lys leilighet.

– De hadde fått mye ut av plassen. Både bad og kjøkken hadde de fått inn på de få kvadratmeterne. I tillegg er det høyt under taket og leiligheten er lys og pen, sier megleren.

Henning Aslaksen
MEGLER: Henning Aslaksen i DNB Eiendom.

Små og attraktive

Små leiligheter vekker ofte stor interesse.

– De er attraktive, ikke fordi de er små, men fordi de er billige. Det er ikke ofte man har mulighet til å kjøpe bolig på Frogner til under en million. For noen er disse leilighetene den eneste muligheten til å komme inn på boligmarkedet, sier Henning Aslaksen.

LES OGSÅ: Stall på Frogner solgt for drøy million over takst

Fart i markedet

Henning Aslaksen forteller at han opplever godt trykk på boligmarkedet om dagen. Ikke bare i Bydel Frogner.

– Jeg synes det er bra interesse overalt der vi selger, folk har jo forskjellig preferanser i forholdt til hvor de vil bo og hva de vil ha. Helt inn mot påsken har vi opplevd stor interesse for det som legges ut, sier megleren.


LES FLERE NYHETER FRA DITTOSLO.NO:

Savnede Tony (33) funnet død

Stjal telefoner fra elevene

Feilsendt sex-sms fikk 16.000 Facebook-likes

Betalte 100.000, men satt igjen uten bil

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.