RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frogner-seniorene organiserer seg


Per-Odd Olsen i Seniorsaken Frogner.
Per-Odd Olsen i Seniorsaken Frogner.
Et godt liv og fortsatt god livskvalitet etter fylte 50 – er vel noe vi alle ønsker oss. Det er også Seniorsakens mål. Nå dannes Seniorsaken Frogner!

BYDEL FROGNER: – Det er ikke noe som kommer av seg selv! Skal interessene og rettighetene dine innen arbeid, pensjon, skatt, helse og omsorg ivaretas og videreutvikles, er vi avhengig av en god og tydelig interesseorganisasjon. Seniorsaken er en slik organisasjon, sier initiativtaker Per-Odd Olsen, som sitter i interimstyret til Seniorsaken Frogner.

– Vi vil at den skal bli enda bedre og konsolidere sin virksomhet. For å få dette til vil vi etablere en lokal avdeling i Bydel Frogner.

– Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger og håper mange møter opp, sier Olsen.

I Frogner-området er det rundt 300 medlemmer i Seniorsaken sentralt.

Allerede er det lagt opp til møter hvor sentrale temaer vil bli diskutert. Det vil også møte eksperter på ulike temaer. Noen av disse temaene er: Nye pensjonsregler, skatt, arv/skifte, medisinbruk og -misbruk, ernæring og demens.

Stiftelsesmøtet er satt til mandag 3. oktober klokken 18 på Frogner-Skillebekk eldresenter på Schafteløkken. Tlf.nr. er 22 43 01 29. Ta med venner og kjente!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere