RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frognerparken knuste Rillindja


 
 
Frognerparken knuste Rillindja 4-0 i gårsdagens kamp.

Frognerparken hevet seg betraktelig fra forrige kamp, der det såvidt ble tre poeng mot OSI. Denne gangen var det et spillende Rillindja som ble sendt hjem med fire baklengs. I en kamp med lavt tempo på en stor bane var det Frognerparken som var det giftigste laget, og skapte mye uro for forsvaret til Rillindja med raske kontringer.

Akkurat som i forrige kamp, får Frognerparken en ledelse etter et smart frispark fra Kenneth Brenne, og Jan Øyvind får kranglet ballen i mål. Kampen preges av mye trilling langs bakken, men det er Frognerparken som produserer sjansene. Raske overganger skaper store problemer for bortelagets forsvar, og Roald Arne Bjørklund setter kontant inn 2-0 etter fin opprulling langs venstrekanten.

3-0 kommer også på en fin kontring, der hurtigtoget Ole blir spilt gjennom. Han løper fra forsvaret, men setter ballen rett på keeper. Og der dukker midtspiss Kenneth opp, og setter ballen kontrollert i det åpne målet.

- Vi har god kontroll gjennom hele kampen, og de skaper knapt en målsjanse gjennom hele kampen. Jeg synes vi spiller solid i forsvar, der vi bytter bra mellom å spille safe, og sette igang spill fra forsvare , sier midtstopper Øyvind Larsen.

2.omgang forsetter i samme stil, der bortelaget triller mye ball, mens Frognerparken er giftige på farlige overganger. 4-0 kommer midtveis i omgangen der venstresiden ruller fint opp, og Håvard spiller Kenneth fri. I slike situasjoner har Frognerparken avdelingens beste angriper. Kald og rolig setter han ballen til side for keeper, og pungterer kampen fullstendig.

- Vi hever oss betraktelig fra forrige uke, og gir samtlige spillere godkjent. Vil også gratulere Kai med debuten sin. Hvis det skal være noe å pirke på, så må det være at vi er for upresise på nest-siste pasningen. Hadde vi vært mer konsentrert fra 30 meter og inn, så ville seieren vært langt større, sier hovedtrener for Frognerparken; Eirik Fjellaksel.

Poengbørs (gitt av Jarle Hovland) :
3 - Henrik Føien
2 - Øyvind Jakobsen
1 - Roald Arne Bjørklund

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere