RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frognerparken rustes opp


 
 
Frognerparken skal bli mer turistvennlig med ny kiosk og nye toaletter. Toalettene er for helårsbruk og skal automatisk rengjøre seg selv. Arbeidet skal etter planen være ferdig på sensommeren i år.

Arbeidet med den populære parken i Oslo sentrum er planlagt å starte i slutten av april. Det gamle bygget ved Hundejordet skal rives og 3 vanlige toaletter, 1 HC-toalett, en ny kiosk og en utendørs oppholdsplass skal bygges.

Oppholdsplassen skal være tilknyttet kiosken og ha sittegrupper med tak i ly fra sol og regn, melder Oslo kommune.

Automatisk rengjøring av toalettene

Parkens toaletter er så mye brukt at dagens rengjøringsrutiner ikke er gode nok. De nye toalettene skal derfor automatisk rengjøre seg selv etter hvert besøk. For å dekke inn de store kostnadene dette innebærer, og forhindre ubudne gjester, vil toalettene bli avgiftsbelagte.

Forhindre ubudne gjester

For å hindre både overnattingsgjester og andre ubudne gjester i å tilgrise eller gjøre hærverk inne på toalettene, åpner toalettdørene seg automatisk etter noen minutter. I tillegg har verken toalettene, kiosken eller oppholdsplassen løse deler. Dette gjøres for å hindre tyverier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere