*Nettavisen* Nyheter.

Frokost i det grønne

Helgeværet var som bestilt for en frokost utenom det vanlige. Exact eiendomsmegling og Radio 1 spanderte og serverte beboerne i Øvre Grorud BRL.

Grorud: Exact Eiendomsmeglere har konkurranser hvor borettslag kan vinne en frokost. Øvre Grorud BRL vant denne gangen og lørdag feiret de.
På plenen foran borettslaget på Grorud var det dekket langbord til over hundre stykker. Frokost i det grønne denne første sommerlørdagen lokket riktig mange.
Jeg sendte selv inn SMS og stemte på vårt borettslag. Og det var det nok også mange andre som gjorde. Vi vant jo, sier en fornøyd styreleder Bjørn Andresen.
Han legger til at det er sjelden at folk går ut og at det nå var en hyggelig sjanse til å treffes på plenen. Slik som i gamle dager. Det var meglerne fra Exacts lokalkontor på Kaldbakken og Veitvet sammen med folk fra Radio 1 som var verter og stelte i stand denne frokosten i det grønne.
Dette er positivt og vi ønsker å gi noe til lokalmiljøet. Seks lørdager gjør vi dette. Lytterne på Radio 1 blir oppfordret til å stemme på sitt borettslag. Det som får flest stemmer vinner, sier Ole Ursin-Smith fra Exact.
Han legger til at de har dekket på til over hundre personer, og at han håper det kommer riktig mange.
Det er mat nok til alle!Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.