RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frokostparty med Klanen


Fra venstre: Ida Størbu (22), Marianne Helmenbakken (27), Ståle Jacobsen (19), Stine Eriksen	(25), Mona Skogen (30), Monika Sæther (32), Live Brimi (28), Lea Mercedes (21), Kenneth «Bangkok» Stubberud (29), Therese Nilsen (25), Stian «Plano JR» Halvorsen (21) og Tormod Kristoffersen (30).
Fra venstre: Ida Størbu (22), Marianne Helmenbakken (27), Ståle Jacobsen (19), Stine Eriksen (25), Mona Skogen (30), Monika Sæther (32), Live Brimi (28), Lea Mercedes (21), Kenneth «Bangkok» Stubberud (29), Therese Nilsen (25), Stian «Plano JR» Halvorsen (21) og Tormod Kristoffersen (30).
Vennegjengen har ventet på eliteserie-åpningen i et halvt år. Groruddalen var godt representert da supporterne startet sesongen på lørdag.

Bislett: Lokalavisen Groruddalen møtte gjengen på tolv tidlig lørdag formiddag. Vålerenga-supporterne var i full gang med å lade opp til lørdagens serieåpning mot Aalesund.

De har dratt i gang sitt helt eget frokostparty med spekemat, eggerøre og øl. Mange timer før eliteserien 2008 ble sparket i gang på Ullevaal stadion, var gjengen i fyr og flamme.

Trofaste supportere

Endelig! Vi har ventet i et halvt år. Det er dette som er livet, smeller det fra Stian Halvorsen.

Jeg er sikker på vi kommer til å gjøre en god sesong, fortsetter Lea Mercedes optimistisk.

Det har som kjent skjedd mye i Vålerenga den siste tiden. Ni nye spillere er hentet inn - og det er landslagskaptein Martin Andresen som skal ha kontroll på det meste. Klanen-supporterne er ikke engstelig for vinterens mest omtalte lag.

Det er viktig å gi spillerne og trenerne tid. Men jeg har troen på Martin (Andresen). Og de nye spillerne som er hentet inn er også gode. Vålerenga har noe stort på gang, mener Tormod Kristoffersen.

Gull?

Frokosten ble etterhvert ryddet bort, og diskusjonen fortsatte hyppig rundt bordet, mens "Vålerenga kjerke" ble spilt høyt på anlegget. Lokalavisens utsendte slet med å slippe til, men gjorde likevel et tappert forsøk..

Tror dere på gull?

Hvis vi får tilbake "fighterviljen" fra 2005 vet man aldri. Vi håper på gull, men vi burde også være fornøyde hvis vi havner blant de tre beste, mener Ståle Jacobsen. Vennegjengen følger Vålerenga overalt, året rundt. Men de forteller at livet som Klanen-medlem handler om mye mer enn bare fotball.

Ingenting kan måle seg med samholdet som er i Klanen. Det er så lett å komme i kontakt med folk, og det er sosialt, sier Marianne Helmenbakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere