*Nettavisen* Nyheter.

Front-mot-front i Sæterkrysset

  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

Kollisjon etter rødlyskjøring, nasking og promillekjøring er blant sakene som omtales i Manglerud-politiets logg for de siste dagene.

SÆTER: Førerkort ble beslaglagt etter en front-mot-front-kollisjon i Sæterkrysset tirsdag litt før klokken 15.

Ingen personskader, men smellen var så kraftig at begge airbagene ble utløst. Ingen av de fire personene i de to bilene ble skadet. Og det ble heller ingen store trafikkproblemer i og med bilene kunne flyttes til P-plassen der den gamle bensinstasjonen lå.

Førerne av de to bilene var en kvinne på 78 år og en mann på 74.

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Brann i container

ULSRUD: Tirsdag kveld ble det meldt om brann i en søppelcontainer ved Ulsrud T-banestasjon. Politi og brannvesen kom raskt til stedet, og ti minutter senere var brannen slukket. Containeren viste seg å være en klesinnsamlingskasse tilhørende UFF. En person er observert på stedet da brannen oppsto. Politiet vil gjerne ha kontakt med vedkommende eller andre som har sett noe på stedet i det aktuelle tidsrommet. Brannen ble meldt kl. 22.41 på tirsdag kveld.

Ufin mot politiet

RYEN: En 54 år gammel mann ble irettesatt etter at han mandag kveld hadde vært ufin mot en politipatrulje. Det var kl. 21.30 mandag kveld han kjørte tom for bensin ved Ryenlokket. Politiet rekvirerte Viking for å få fjernet bilen, men dette likte ikke mannen. Det ble derfor kraftig munnbruk. Det endte imidlertid med at Viking fikk transport bilen til nærmeste bensinstasjon.

To tatt med nark

RYEN: To personer ble natt til tirsdag tatt med narkotika i bilene på Ryen. Politiet stoppet først en bil i Enebakkveien litt før kl. 01. En 26 år gammel kvinne ble anmeldt. Drøye tre timer senere ble en bil kontrollert i Ryensvingen. Den 28 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort og det ble funnet narkotika i bilen. Også han ble anmeldt.

70-åring tatt for nasking

MORTENSRUD: Tirsdag formiddag meldte ICA på Senter Syd på Mortensrud at de hadde tatt en kvinne for nasking. Hun hadde urettmessig forsynt seg for 150 kroner. Damen var 70 år, og hun blir anmeldt av forretningen.'

Promillekjøring

OPPSAL: Litt før kl. 09 tirsdag morgen ble en bil stoppet i Løypeveien på Oppsal. Den 44 år gamle sjåføren blåste rødt, og ble kjørt sentralarresten. Han hadde heller ikke førerkort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.