RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frost i taklampa

Fredag 21. oktober gjør sang- koret Freidig sitt ytterste for å holde på sommeren. Med konserten "Frost i taklampa" lover de en forestilling av god gammel klasse på Skøyenåsen skole.

Godlia: Mens nattefrosten ligger på lur bak den mørke østmarkskogen, klar til å røve sarte kronblader i hagene, gjør 70 sangere sitt ytterste for å holde på sommeren. Sangkoret Freidig er nemlig i gang med å øve inn konsertprogram med tema Prøysen. På Godlia skole går det i tango og blåklokker, og der finnes det ikke tegn til frost.
Når vi kommer til konsertdatoen den 21.oktober regner vi med at noen og en hver kan ha behov for litt varme, smiler dirigent Stein Skøyeneie, og om det er noe som sender høstkulda på dør, så må det jo være sangene til Prøysen.

Musikalsk kreativitet

Skøyeneie er kjent som både musikkpedagog og orgelvirtuos, og sangkoret Freidig mener de nyter ekstra godt av sin dirigents musikalske kreativitet.
Stein stiller rett som det er med spesialarrangerte, rykende ferske noter forteller Arne Pedersen i arrangementskomitteen.
På konserten, som har fått navnet "Frost i taklampa", blir det blant annet urfremførelse av Skøyeneies arrangement av "Alf", visa Erik Bye skrev til Alf Prøysen.
Ellers blir vi lovet en Freidig- forestilling av god gammel klasse fra klokken 19 - med kostymer, kulisser, solister, akkompagnister og overraskelser.
Det er jo masse glimt i øyenkroken hos Prøysen, men jammen tror jeg vi legger til litt glimt sjøl og, sier konferansier Pedersen og blunker lurt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere