RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp-benkene er på plass!


Nora Hoel (t.v.) og Jenny Bjerketvedt tar en pust i bakken på en av "Frp-benkene" - her i Frognerveien. FOTO: Erik Tangen
Nora Hoel (t.v.) og Jenny Bjerketvedt tar en pust i bakken på en av "Frp-benkene" - her i Frognerveien. FOTO: Erik Tangen
Fremskrittspartiets benkegave kommer omsider lokalbefolkningen til gode.

FROGNER: Fremskrittspartiet ga Bydel Frogner 13 benker i juni i fjor. De ønsket opprinnelig å ha partinavnet innskrevet på benkeflaten, men ble møtt med motstand av enkelte meningsmotstandere. Rudolph Brynn (H) mente radikale Frp-motstandere ville gjøre hærverk på benkene, mens Anne Karin Nygård (A) betegnet benkegaven som renspikket populisme.

Nå, et snaut år senere, er omsider benkene utplassert - uten partinavnet, riktignok.

Fikk inn 28 ønsker

Bydelen oppfordret publikum til å komme med ønsker om plassering av benkene.

- Vi fikk inn 28 forslag totalt. Noen var veldig konkrete, mens andre har angitt strekninger som er lange å gå uten å kunne ta en hvil, sier informasjonskonsulent Brynhild Vestad i Bydel Frogner i en e-post til Lokalavisen.

Strekningen som fikk flest henvendelser var området mellom Frogner kirke og ned til Skovveien. Og bydelen lytter til publikum, må vite.

- Her er det kommet to benker - en på hver side av Bygdøy allé, bekrefter Vestad.

Elleve av de til sammen tretten benkene ble utplassert torsdag forrige uke - benkene i Oscars gate 50 og Sorgenfriveien vil bli satt opp senere, melder bydelen.

Partireklame eller gave?

Vi møter Nora Hoel og Jenny Bjerketvedt i Frognerveien. De setter pris på gaven fra Fremskrittspartiet, men er glade for at partinavnet ikke er innrisset i benken.

- Da hadde det jo vært partireklame, ikke en gave, slår Nora fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere