Frp-er jakter kjærligheten på bygda

Aina Stenersen (Frp) har kjørt land og strand i en buss for å finne kjærligheten på bygda. Hun er med i realitykonseptet «Gøy på landet», som vises på TV Norge, mandag til torsdag.

Aina Stenersen (Frp) har kjørt land og strand i en buss for å finne kjærligheten på bygda. Hun er med i realitykonseptet «Gøy på landet», som vises på TV Norge, mandag til torsdag. Foto: FOTO: Presse/TV Norge.

«Gøy på landet» har première, og i denne runden har de med seg en Frp-politiker i spissen.

28, pedagogisk leder i barnehage. Foto: Presse/TV Norge

30 år, vernepleier. Foto: Presse/TV Norge

25 år, radiograf. Foto: Presse/TV Norge

26 år, butikksjef på Jean Paul Aker Brygge. Foto: Presse/TV Norge

27 år, student. Foto: Presse/TV Norge

26 år, servitør. Foto: Presse/TV Norge

27 år, student. Foto: Presse/TV Norge

28 år, bioineniør. Foto: Presse/TV Norge

26 år, finanskonsulent i OBOS. Foto: Presse/TV Norge

24 år, masterstudent. Foto: Presse/Tv Norge

24 år, student. Foto: Presse/TV Norge

OSLO: Oslo Frps nestleder, Aina Stenersen, har kastet seg ut i et kjærlighetseventyr. Gjennom 44 episoder kan seerne følge Aina og 22 andre jenter fra storbyen ut på bygda for å finne kjærligheten.

Deltakerne fra Oslo kan ses i bildesliden i toppen av saken.

Første program av «Gøy på landet» er allerede mandag klokken 19.30 på TV Norge.

– Det ble litt sånn at jeg slo to fluer i en smekk. Jeg fikk se steder av landet jeg ikke har sett, og jeg prøvde å finne kjærligheten, sier Aina.

Fra storting til bygd

Hun har jobbet med politikk i ti år. Det var fint å kunne prøve å gjøre noe nytt og annerledes.

– Jeg har ikke vært noe særlig på bygda. Og broren min synes programmet er så hyggelig, så han klarte å overtale meg til å melde meg på. Det å reise rundt i Norge fristet veldig, sier Aina, og legger til at det også er veldig fint å prøve å finne kjærligheten.

Men om hun fant den, det forblir hemmelig inntil videre.


BUSSER RUNDT FOR Å FINNE KJÆRLIGHETEN: Aina Stenersen (Frp) har kjørt land og strand i en buss for å finne kjærligheten på bygda. Hun er med i realitykonseptet «Gøy på landet», som vises på TV Norge, mandag til torsdag. (FOTO: Presse/TV Norge)

Må ha en sporty mann

Aina forteller at hun hadde en kjempefin tid, og at hun satte pris på muligheten til å møte mange mennesker.

– Jeg har funnet ut at jeg er ekstremt glad i Oslo, sier hun lattermildt, før hun legger til at livet på bygda også har sine gode sider med natur, dyreliv og ro.

– Det er ikke umulig at jeg kanskje flytter ut av storbyen når jeg blir eldre, sier hun. Så foreløpig må i så fall en eventuell odelsgutt ta til takke med et langdistanseforhold.

– Jeg tror at alt kan fungere om man er innstilt på det. Også må man ta en dag av gangen. Når et forhold blir seriøst nok, så kan man ta diskusjonen om hvor man skal bo, sier Aina.

– Hvilke kvaliteter har du lett etter i mennene i bygdenorge?

– Sporty, liker friluftsliv, er samfunnsengasjert og tåler at jeg jobber mye, sier Aina.

LES OGSÅ: Siv Jensen trives best i byen

Fristet til mer reality

Det er ikke hver dag man får se en politiker i en realityserie. Aina forteller at hun er veldig spent på hvordan det blir å se seg selv på tv.

– Jeg ser uansett på dette som en kjempefin sjanse til å vise meg selv fra en litt annen side, en litt mer personlig side, sier hun.

Og det er kanskje ikke siste gang vi ser Frp-politikeren i et realitykonsept.

– Jeg har kjempelyst til å være med i 71 grader Nord. De som produserer Gøy på landet, produserer også 71 grader Nord, og da fikk jeg enda mer lyst til å bli med, sier Aina, som bekrefter at hun gjerne legger inn en søknad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.