Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Frp er Oslos idrettsparti»

Mazyar Keshvari (Frp)
Mazyar Keshvari (Frp)

Frp har i budsjettforhandlingene med byrådspartiene Høyre, Venstre og KrF sørget for en styrking på 23 millioner kroner til idretten i Oslo. For disse pengene før man mye tilbake.

Det etableres nye kunstgressbaner på Høybråten, Myrerfeltet og Grorud. På Grorud og Lambertseter settes det også av penger til prosjektering av ny idrettshall. Tilskuddet til Norway cup økes med 2 millioner kroner og sikrer at arrangementet blir i Oslo. Det settes av 1 million kroner til å prosjektere et stort bad for hele byen etter modell fra Drammen, og det kommer en sak om varmtvannsbasseng på Romsås og ishall med flerbrukshall på Frogner.

Frp viser igjen at vi er partiet som prioriterer breddeidretten i landets hovedstad, og kan med rette kalle oss Oslos idrettsparti.

Dekningen av idrettsanlegg og kunstgressbaner i Oslo begynner nå å bli meget bra, og Frp vil også i fremtiden jobbe for at antall anlegg står i stil med befolkningsveksten.

Frps engasjement i Oslo-idretten har flere årsaker. For det første så er det viktig med helsefremmede og positive fritidsaktiviteter, spesielt for barn og unge. Idrett bidrar til positive opplevelser, og er med på å forebygge kriminalitet, rusproblemer og andre sosiale problemer.

For det andre er idretten en svært viktig arena for felles tilhørighet, noe som bidrar til å fremme integrering på tvers av etnisk opphav, religiøs tilhørighet mv.

For det tredje så bidrar idretten til å fremme konkurranseinstinktet som finnes i oss alle. Dette kommer godt med i utdanning og senere yrkeskarriere. Frp vil også i fremtiden være garantisten for at idretten i landets hovedstad prioriteres tilstrekkelig.

Mazyar Keshvari, nestleder i samferdsels- og miljøkomiteen(Frp)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!