RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp på bytur


Fra venstre Kyle Finnestand, Brage Baklien, Aina Stenersen, Karoline Aspli og Christer Kjølstad.
Fra venstre Kyle Finnestand, Brage Baklien, Aina Stenersen, Karoline Aspli og Christer Kjølstad.
Aina Stenersen fra Skullerud tok med seg partikolleger på rundtur i byen sist lørdag.

OSLO: Oslo Frp gjennomførte valgkampaksjon i sentrum. Turen gikk fra Tøyen til Aker brygge, og det ble samtaler med mange potensielle velgere, forteller Aina Stenersen.

Alkohol og politi

Valgkampen er for lengst igang og Frp er blant de ivrige. Aina Stenersen, leder av Oslo Fpu og 6. kandidat for Oslo Frp i høstens valg hadde med seg et knippe politikere på rundturen.

- Tema var å snakke om politiske saker som opptar oss. Mer politi i gatene, slik at innbyggerne kan føle seg trygge. Vi vil øke frikortgrensen slik at de unge kan tjene opp mot 70.000 skattefritt. Og skolepolitikk, hvor vi ønsker valgfrihet rundt nynorsk, oppsummer Stenersen som også er vararepresentant i Østensjø bydelsutvalg.

At fellesferien er godt igang, betød ikke at det var lite folk i gatene. Også skjenketider ble diskutert.

- Responsen var veldig god og hyggelig. Mange er ute lørdags formiddag, og da har de ekstra god tid til å diskutere politikk.

- Dere ligger ikke på latsiden?
- Jeg skal ikke ta ferie i sommer. Vi ønsker å komme i kontakt med velgerne og snakke med dem. Være ute på gatene og snakke ansikt til ansikt.

Stenersen varsler flere lokale «aksjoner» fremover.

- Vi skal stå på lokale kjøpesentre, Bøler og Manglerud. Vi skal ha masse aksjoner i sommer, så jeg tar ikke ferie, avrunder Stenersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere