Gå til sidens hovedinnhold

Frp-politiker blir ny på tv

Stilkjendisene Trinny og Susannah nøyde seg ikke bare med å endre på stilen, da de fikk FrP-politiker Aina Stenersen fra Nordstrand i fanget. Trinny ville også endre på ­singlestatusen.

NORDSTRAND: – Trinny visste at jeg var singel, hun ble besatt av å skaffe meg en kjæreste og nevner det mange ganger i programmet, humrer Stenersen etter å ha tilbrakt en dag sammen med stilguruen Trinny Woodall og makkeren Susannah Constantine i Oslo.

De to har igjen vært i Norge for å fikse på norske kvinner, og denne gangen gikk de to løs på kjente norske kvinner.

Blant kvinnene som blir å se på kanal Fem, er Liv Grethe Skjelbreid Poiree, Brita Møystad, Shabana Rehman, Lilli Bendriss, Kristin Spitznogle – og Aina Stenersen.

Ville ha sterke damer

– De var på jakt etter sterke damer som hadde mye meninger. Jeg ble på en måte det politiske alibiet her, i tillegg til at jeg jo har vært mye ute med åpenhet rundt psykisk helse og bekjempelse av voldtekt. Og de forener jo ofte klær litt med hvordan folk har hatt det i oppveksten, sier FrP-politikeren.

Les også: Frp-Aina har slitt med depresjon og angst: Takker skoleelever

Konseptet til programmet er å kle opp, frisere og sminke kvinner, samtidig som de utvalgte kvinnene ofte forteller åpent om egne utfordringer – hele tiden foran kamera, selvfølgelig. Det hele avsluttes med en mannekengoppvisning foran familie og venner – og kamera.

Sov ikke natten før

Stenersen, som også har vært med i TV Norge-realityserien «Gøy på landet», forteller at hun tenkte seg om før hun svarte ja da telefonen fra produksjonsselskapet kom.

– Jeg syntes det var veldig utfordrende. For det første gir du slipp på alt og får ikke se det selv før helt til slutt. For det andre er det veldig personlig. Jeg gikk en del runder før jeg sa ja. Og var så nervøs før innspillingsdagen at jeg ikke sov hele natten, sier hun.

Heldigvis ble seansen utelukkende positiv, og Stenersen fremhever både stilduoen – spesielt Trinny, som hadde nettopp Stenersen som «case» – og de andre kvinnene som deltok. Hun blir å se i serien torsdag denne uken.

Les også: Frp-politiker vil gå naken ned Karl Johan for voldtekssaken

Mer fargerik politiker

Stenersen, som ble 2. vara på Stortinget etter valget i høst, satser på å «måtte» møte ofte på Stortinget – og da i en noe mer fargerik versjon enn tidligere.

– Jeg har alltid følt at det er greit med litt konservative antrekk og sånn, men de sa «nei, nei» og skulle ha masse farger, sier Frp-politikeren som nesten ble helrød (!) i løpet av innspillingen.

– Så du har rett og slett blitt en mer fargerik politiker?

– Ja, det kan du trygt si!

Les også: Frp-er jakter kjærligheten på bygda

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?