RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp-politiker lurer ungdom på tv

Frp-politiker Ann C. Elseth (64) fra Østensjø bydelsutvalg er sentral i en ny humorserie på TV Norge.

ØSTENSJØ: Onsdag 9. mars har TV Norge premiere på den nye tv-serien Bingobanden. Her møter du en gjeng pensjonister, som ved hjelp av skjult kamera skal rundlure yngre mennesker.

Ann Carnarius Elseth fra Abildsø er en av de sentrale skuespillerne i serien. Hun slapp gjennom nåløyet på audition selv om hun har noen år igjen som spesialrådgiver i NITO før hun blir pensjonist. I tillegg representerer hun Frp i Østensjø bydelsutvalg, men nå skal hun altså vise seg frem fra en helt ny og mer useriøs side.

Fra statist til hovedrolle

– Jeg har vært statist i Hotel Cæsar og deltatt i noen reklamefilmer, men dette er en serie over ti episoder, sier hun spent.

– Det har vært fantastisk morsomt å være med, selv om det har vært pinlig mange ganger. Jeg har satt meg tett inntil folk og tatt de merkeligste telefonsamtaler. Og en gang sto jeg i Sofienbergparken med frakken full av russiske krabber og spurte forbipasserende om de var hypp på russerkrabber, ler Elseth.

– Vi gjør de utroligste ting, og jeg har måttet lære meg mange nye sjargonger og uttrykk som yngre bruker, men som er totalt ukjent for meg.

Grugleder seg

I serien har Elseth gjort seg eldre ved hjelp av klær og rullator.

– Noen ganger kom jeg rett fra innspilling til jobb i full mundur og så ut som jeg hørte til på gamlehjemmet. Men det var bare å sette seg ned ved skrivebordet å jobbe, ler Elseth.

Hun både gleder og gruer seg til premieren, og håper folk tar serien som det det er:

– Dette er uskyldig moro som ikke skader noen, og det må jo være lov å gjøre litt gale ting når man har passert seksti, smiler Elseth. Som likevel håper de to barnebarna har lagt seg når serien vises.

– Datteren min kommer nok til å se på, men jeg vil ikke at barnebarna skal se bestemor si at hun har bomma en flaske vodka, humrer Ann C. Elseth.

I tillegg til henne, er det også to andre lokale fjes med i Bingogjengen; nemlig tvillingene Astrid Skarheim og Ragnhild Skåber fra Oppsal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere