RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frp vil følge nøye med

Magne Gjelseth i Stovner Frp føler seg ikke helt sikker på at alle midlene som deles ut går til det de skal.

HØYBRÅTEN: Gjelseth synes utdeling av midler til frivillige er en grei og hyggelig sak i seg selv. Men han mener bydelen har vært for slepphendt med å sjekke at pengene blir brukt på riktig måte.

Vi må ha et kontrollsystem som sørger for at midlene kommer innbyggerne til gagn, at det ikke brukes på administrasjon. Det er ikke alltid at pengene har gått til frivillighet, hevder han.

Innen fristen

Det er særlig pengestøtte til borettslag som har opprørt Gjelseth tidligere.

Jeg er kritisk til at borettslag får penger til forskjønning. Hvis vi støtter lekeapparater for barn, så må de være tilgjengelige for alle i området. Det fins eksempler på at barn er blitt stengt ute. Pengene skal gå til alle i bydelen, understreker Frp-politikeren.

Det fins også eksempler på at prosjekter får penger etter at fristen er gått ut, ifølge Gjelseth.

Bydelen må holde seg til de tidsfristene som er satt opp. Det har hendt at Stovner hadde penger i reserve, som ble gitt ut i etterkant. Jeg synes fristene må settes sånn at alle har anledning å søke, sier han.

Gjelseth lover å holde et årvåkent blikk med hvem som får penger, og ikke.

Jeg skal følge opp det jeg har lovet velgerne, siden jeg vant valget i Stovner for Frp med stor overvekt i forhold til de tre andre kandidatene. Når de gir meg den tilliten, må jeg følge opp, sier Gjelseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere